Σερβικό δημοσίευμα συνδέει τον Φιλίποβιτς με τη Νόβι Μπέογκραντ!

by Aquafeed 24

«Φίλιπ Φιλίποβιτς στη Νόβι Μπέογκραντ: Ο θρυλικός πολίστας θα μπορούσε να ενισχύσει την πρωταθλήτρια Σερβίας το καλοκαίρι». Με αυτόν τον τίτλο το novosti.rs αναφέρεται σε πιθανή μετακίνηση του Χρυσού Ολυμπιονίκη στη Νόβι Μπέογκραντ, κάτι το οποίο σίγουρα προκάλεσε αίσθηση διεθνώς.

Συγκεκριμένα, το σερβικό δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Φίλιπ Φιλίποβιτς δεν θα βάλει τέλος στην πλούσια καριέρα του φέτος, όπως είχε ανακοινώσει ο ίδιος και ότι ο πρώην αρχηγός της εθνικής σερβίας συζητάει με τη Νόβι Μπέογκραντ. Το novosti.rs επικαλείται πολύ καλά πληροφορημένες πηγές και συνεχίζει το ρεπορτάζ ότι θα υπογράψει με τη σερβική ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Άγγελος Βλαχόπουλος και ο Δημήτρης Σκουμπάκης, μετά το τέλος της σεζόν, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Το δημοσίευμα αναφέρεται επίσης στην επιλογή του Γκόσιτς να μην υπολογίζει τον Ντούσαν Μάντιτς αυτή τη στιγμή και ότι αποφάσισαν στη Νόβι να προσθέσουν έναν παίκτη παρόμοιας κλάσης σε αυτή τη θέση και ότι – μάλιστα, έπεισαν τον Φίλιπ Φιλίποβιτς να μην κρεμάσει φέτος το σκουφάκι του, αλλά να επιστρέψει στη χώρα του ύστερα από εννέα χρόνια.

Αναμφίβολα, όταν γίνεται λόγος για αθλητές τέτοιου βεληνεκούς, αποτελεί είδηση και προκαλεί αίσθηση, ωστόσο οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι ο χρόνος που βγαίνει αυτό το ρεπορτάζ, είναι λίγο πριν τον μεγάλο στόχο της σεζόν και για τις δύο ομάδες και αυτό μας προβληματίζει.
Εμείς, ως #AQF24 δεν έχουμε επιβεβαιώσει ακόμη την είδηση, ωστόσο αυτό που μπορούμε παράλληλα να μεταφέρουμε είναι ότι η Νόβι Μπέογκραντ θα επιχειρήσει να μεγαλώσει την ελληνική «παροικία» το ερχόμενο καλοκαίρι και σύντομα θα υπάρξουν – ενδεχομένως – εξελίξεις.
ΥΓ: Ενδιαφέρον έχει επίσης, που θα καταλήξει και θα τρελάνει τα πλήθη την επόμενη σεζόν ο Ντούσαν Μάντιτς, ο οποίος ωστόσο είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές υδατοσφαίρισης παγκοσμίως.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA