Μία μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσουν λίγο περισσότερο το άθλημά τους είχαν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες της υδατοσφαίρισης της ΝΕ Πατρών, καθώς ο Ανδρέας Μοίραλης επισκέφθηκε την Πάτρα, από όπου και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το άθλημα, για να μεταδώσει λίγη από την εμπειρία του. Ο πρώην παίκτης της εθνικής, έχοντας μεταξύ άλλων συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, μίλησε και έδωσε συμβουλές γύρω από το άθλημα, ενώ να προσθέσουμε ότι σήμερα έχει την θέση του τεχνικού στην Ολλανδία!

Η συζήτηση και η ενημέρωση με άτομα που έχουν τόσο μεγάλες παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο προσφέρει σημαντικά εφόδια στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες της υδατοσφαίρισης και είναι πολύ σημαντικό τέτοιες συναντήσεις να γίνονται και η… νοοτροπία του πρωταθλητή να καλλιεργείται από νωρίς!

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΕΠ:

«Πολύτιμες συμβουλές γύρω από το πόλο και όχι μόνο, έδωσε στους μικρούς πολίστες και πολίστριες της ΝΕΠ ο Ανδρέας Μοίραλης. Το παλιό στέλεχος της Εθνικής μας ομάδας βρέθηκε αυτές τις άγιες ημέρες στην Πάτρα και μίλησε στα μικρά παιδιά της ΝΕΠ για τα μυστικά της υδατοσφαίρισης. Η εμπειρία του, άλλωστε, είναι τεράστια, έχοντας παίξει για πολλά χρόνια στην Α1 Εθνική και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ τώρα είναι προπονητής σε ομάδα στην Ολλανδία».

Facebook Comments