Με κάθε επισημότητα παίκτης της Βουλιαγμένης είναι ο Νίκος Παπασηφάκης, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Όμιλο και θα αγωνίζεται εκεί τα επόμενα δύο χρόνια. Το #AQF24 έφερε στο φως της δημιοσιότητας τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Σενάριο για Νικόλα Παπασηφάκη στην Βουλιαγμένη!

Η ανακοίνωση του ΝΟΒ:

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και το ανδρικό τμήμα υδατοσφαίρισης με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Νικόλα Παπασηφάκη, ο οποίος θα φορέσει το σκουφάκι του Ομίλου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Νικόλας Παπασηφάκης έχει γεννηθεί το 1998, αγωνίζεται ως περιφερειακός και επί το πλείστον στην αριστερή πλευρά, ενώ είναι η τρίτη κατά σειρά ενίσχυση για τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης μετά τους Ντίλαν Γούντχεντ και Ματ Φάρμερ.

Διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, ο Παπασηφάκης έχει ξεκινήσει την καριέρα του στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων και εν συνεχεία έπαιξε για τον ΑΝΟ Γλυφάδας, τον Υδραϊκό και έως τον Μάιο για τον ΓΣ Περιστερίου.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Νικόλας Παπασηφάκης, δήλωσε στο nov.gr: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που την επόμενη χρόνια θα φοράω το σκουφάκι του ΝΟ Βουλιαγμένης. Είναι όνειρο για κάθε παίχτη να αγωνίζεται σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε όλους τους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη»!

Facebook Comments