«Βολιδοσκοπεί» τον Νικόλα Παπασηφάκη ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης! Ο ταλαντούχος περιφερειακός με ιδιαίτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα της Βουλιαγμένης και σύμφωνα με πληροφορίες του #Aquafeed24, όλα δείχνουν πως ο 24χρονος παίκτης θα αποχαιρετήσει σύντομα τον σύλλογο του Περιστερίου.

Έχοντας διαγράψει μια ιδιαίτερη χρόνια με το σύνολο του Κώστα Λούδη, όπου στην διάρκεια του Πρωταθλήματος αναμφίβολα ξεχώρισε, ο Νικόλας Παπασηφάκης οδεύει προς ένα… μεγάλο βήμα στην έως τώρα αθλητική του πορεία, ενώ υπενθυμίζουμε πως παλαιότερα έχει φορέσει και του σκουφάκι του Υδραϊκού, του ΑΝΟ Γλυφάδας και του ΝΟ Χανίων (από όπου και ξεκίνησε).

Μιλώντας για έναν εκ των καλύτερων περιφερειακών στην ηλικία αυτή και με βάση τα σημερινά δεδομένα της ελληνικής υδατοσφαίρισης, η αναδιάρθρωση της ανδρικής ομάδας για τον ΝΟ Βουλιαγμένης είναι πλέον εμφανής, ενώ φυσικά αναμένεται και η ανακοίνωση του… διαδόχου του Χέρβο Κόλιανιν, με τις παράλληλες μεταγραφές των παικτών να συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Facebook Comments