Σημαντική ενίσχυση για τη γυναικεία ομάδα της Βουλιαγμένης, καθώς ο Όμιλος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Κική Στρατιδάκη, μια από τις καλύτερες φουνταριστές της Α1 κατηγορίας, η οποία θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με την Εκατερίνα Τανκέεβα.

Η ανακοίνωση:

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια, Κική Στρατιδάκη.

Η 26χρονη φουνταριστός θα ενισχύσει τη γυναικεία ομάδα του Ομίλου και θα συνεργαστεί εκ νέου με την προπονήτρια, Κική Λιόση. Η Κική Στρατιδάκη ξεκίνησε την καριέρα της από τον ΝΟ Χίου, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Τρίτωνα Αμαρουσίου,με την οποία κατέκτησε το βραβείο Rookie of the Year της σεζόν 2014-15 στην Α1 κατηγορία. Το 2017 πήρε μεταγραφή για τον ΝΟ Ρεθύμνου και μετέπεια αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην ΑΕΚ.

Αμέσως μετά τη συμφωνία της με τον Ν.Ο.Β, η Κική Στρατιδάκη δήλωσε στο nov.gr:

«Eίμαι πολύ χαρούμενη που από την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα ανήκω σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης. Πρόκειται έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία στην ελληνική, αλλά και στην παγκόσμια υδατοσφαίριση. Θέλω να προσφέρω στην ομάδα το καλύτερο δυνατό, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη».