Επίσημο: Σημαντική ενίσχυση με Χαραλαμπόπουλο ο ΑΝΟΓ!

by Aquafeed 24

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο ΑΝΟ Γλυφάδας, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Μάζη κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο το κενό στη θέση του φουνταριστού.

Ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος υπέγραψε το συμβόλαιο του με τη Γλυφάδα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Aquafeed24 και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σύνολο που θέλει να δημιουργήσει με εντελώς νέα δεδομένα ο Μάζης, ενόψει της νέας απαιτητικής χρονιάς στην Α1 ανδρών.

Έχοντας δεχθεί κρούση από πολλές ομάδες της Α1, μετά την απόφασή του να μην ανανεώσει με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Χαραλαμπόπουλος επιστρέφει στον ΑΝΟΓ καθώς έχει αγωνιστεί ξανά εκεί στο παρελθόν και είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει πολλά, ενώ αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους φουνταριστούς του πρωταθλήματος.

Έτσι, ο Χαραλαμπόπουλος θα αποτελέσει τη μοναδική ενίσχυση στη θέση του φουνταριστού, οπότε τώρα η Γλυφάδα κοιτάζει την ενίσχυσή της με ξένο αθλητή για τις υπόλοιπες θέσεις και όχι στα 2μ της επίθεσης.

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο νέος παίκτης του ΑΝΟΓ δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΝΟΓ, σε ένα οικείο περιβάλλον. Έπρεπε να κάνω ένα restart στην καριέρα μου και ο ΑΝΟΓ είναι η ιδανική περίπτωση. Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών. Παίκτες, προπονητές και διοίκηση θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε στον στόχο μας».


Ορέστης Κανελλόπουλος

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA