ΕΠΙΣΗΜΟ: Αγγελίδη… 4ετίας στον ΝΟ Βουλιαγμένης!

0

Επένδυση για το μέλλον από τον ΝΟ Βουλιαγμένης, καθώς ο Όμιλος έφθασε σε συμφωνία με μια από τις καλύτερες νεαρές αθλήτριες του ελληνικού πρωταθλήματος, τη Φοίβη Αγγελίδη.

Η πρώην, πια, αμυντικός του Νηρέα Χαλανδρίου θα ενισχύσει την ομάδα της Άντι Μελιδώνη και μάλιστα για τα επόμενα 4 χρόνια!

Η παρουσίαση της Αγγελίδη από τον Ν.Ο.Β: 

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση της αθλήτριας υδατοσφαίρισης Φοίβης Αγγελίδη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η Φοίβη Αγγελίδη έχει γεννηθεί το 2003 και αγωνίζεται ως επί το πλείστον στη θέση της αμυντικού. Μέχρι σήμερα, η νεαρή αθλήτρια φορούσε το σκουφάκι του Νηρέα Χαλανδρίου και έχει κατακτήσει πλήθος μεταλλίων στα ηλικιακά πρωταθλήματα. Τελευταία της επιτυχία αποτελεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων γυναικών το φετινό καλοκαίρι. Με τη γυναικεία ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου έχει συμμετάσχει μια φορά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Παράλληλα, από πέρυσι βρίσκεται στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας γυναικών.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου της με τον Ν.Ο.Β., δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη για τα επόμενα χρόνια που θα αγωνίζομαι στην ομάδα της Βουλιαγμένης. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τις νέες μου συμπαίκτριες και το προπονητικό επιτελείο και να ικανοποιήσουμε όλους τους στόχους μας, προσωπικούς και συλλογικούς».