Επίδειξη δύναμης για Ολλανδία και Γερμανία στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Γυναικών!

«Πάλεψαν» Ισραήλ και Γαλλία κόντρα στα μεγαθήρια!

by Γιώργος Χρήστου

Με καταιγιστικό τρόπο μπήκε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γυναικών που διοργανώνει στο Αϊντχόβεν η Ολλανδία του Ευάγγελου Δουδέση καθώς διέλυσε με 24-6 την Κροατία του Α’ Ομίλου που βρίσκεται η Ελλάδα που πέτυχε σπουδαία νίκη κόντρα στην Ουγγαρία με 14-12 με την Σλίκλινγκ του ΝΟ Βουλιαγμένης να σημειώνει δύο τέρματα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Κροατία (6/1, 17:00) πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τις Παγκόσμιες πρωταθλήτριες (7/1, 19:30) για την πρωτιά του ομίλου.

Από εκεί και πέρα η Γερμανία του Γιώργου Τριανταφύλλου σκόρπισε με 29-9 την Βουλγαρία και έβαλε τις βάσεις για την πρωτιά του Δ’ Ομίλου και την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ η Μεγάλη Βρετανία επικράτησε με 12-7 της Σλοβακίας με την Τέρνερ του Εθνικού να πετυχαίνει ένα τέρμα.

Στον Β’ Όμιλο η Ιταλία επικράτησε με 20-11 το Ισραήλ του Δημήτρη Μαυρωτά, ενώ συνεργάτες του είναι οι Σωτήρης Ζουμπουλιάς και Πέτρος Δουδέσης. Από εκεί και πέρα η Ισπανία επιβλήθηκε με 17-8 της Γαλλίας του Τεό Λοράντου. Αμφότερες οι ομάδες των Ελλήνων προπονητών πάλεψαν κόντρα στα μεγαθήρια που παλέψουν για την πρωτιά του ομίλου.

Στον Γ’ Όμιλο η Σερβία έκαμψε με 13-6 την αντίσταση της Τουρκίας του Βαγγέλη Πάτερου που έχει συμβάλει στην ανοδική πορεία του αθλήματος, ενώ στο έτερο παιχνίδι η Τσεχία επικράτησε με 13-12 την Ρουμανία.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA