Έπιασε το όριο συμμετοχής για το Ελσίνκι ο Παπαστάμου

by Aquafeed 24

Συνεχίστηκαν σήμερα (10/2) οι Χειμερινοί Αγώνες Κατηγοριών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που πραγματοποιούνται στο ΟΑΚΑ και το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο αντίστοιχα και ο συναγωνισμός είναι ιδιαίτερα μεγάλος.

Στο ΟΑΚΑ, λοιπόν, είχαμε το πρωί δύο όρια για τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Εφήβων/Νεανίδων στο Ελσίνκι, το πρώτο από τον Απόστολο Παπαστάμο. Ο αθλητής του ΝΟ Χανίων μιαπραγματοποίησε επίδοση 4.25.35 στα 400μ. μικτή ατομική και κατετάγη πρώτος στην κούρσα του, πιάνοντας παράλληλα και το όριο συμμετοχής των Πανευρωπαϊκών Αγώνων. Το δεύτερο όριο επιτεύχθηκε από τον Παναγιώτη Μπολάνο του Ολυμπιακού, ο οποίος στα 100μ. ύπτιο Εφήβων ολοκλήρωσε την κούρσα σε 00.55.70 και έπιασε και αυτός το όριο για το Ελσίνκι.

Καλές επιδόσεις αλλά δίχως να επιτευχθεί κάποιο όριο είχαμε και στη Θεσσαλονίκη, όπου οι αγώνες συνεχίστηκαν σε ωραίο κλίμα και με δυνατό συναγωνισμό.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βορείου Ελλάδος, Βαγγέλης Βούλτσος, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας για τους σημερινούς αγώνες στο Ποσειδώνιο, σημείωσε: “Για μια ακόμη ημέρα είχαμε πολύ δυνατό συναγωνισμό σε συλλογικό επίπεδο και γενικότερα το επίπεδο των αθλητών μας ήταν πολύ ικανοποιητικό. Είμαστε ευχαριστημένοι. Είναι γεγονός ότι το επίπεδο των αγώνων παρουσιάζει μια άνοδο σε σχέση με πέρυσι και είδαμε συλλόγους από την Βόρεια και Δυτική Μακεδονία, το Βόλο, την Κεντρική Μακεδονία και τη Θράκη να δείχνουν μια σημαντική εξέλιξη. Όσο για τη συμμετοχή, στους αγώνες λαμβάνουν μέρος περίπου 690 κολυμβητές, νούμερο αρκετά ικανοποιητικό”.

Οι αγώνες ολοκληρώνονται στο ΟΑΚΑ αύριο (11/2) στις 09.00 ενώ στο Ποσειδώνιο στις 09.00 και 17.00.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA