Επέστρεψαν οι ΧΡΥΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ του Μορφέση!

by Aquafeed 24

Ξημερώματα Δευτέρας (26/3) αφίχθη στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας από την Ποντεβέρδα της Ισπανίας, η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης γυναικών, με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος και το ιστορικό πρώτο κύπελλο του νεοσύστατου Europa Cup.

Kατά την επιστροφή τους γνώρισαν αποθεωτική υποδοχή από τον Πρόεδρο της ΚΟΕ κ. Δημήτρη Διαθεσόπουλο, συγγενείς και φίλους του αθλήματος και ¨πνίγηκαν» σε αγκαλιές και ανθοδέσμες με λουλούδια.

“Είναι μία νίκη ψυχολογίας για τα κορίτσια που έμειναν 6 ολόκληρα χρόνια μακριά από μεγάλες διακρίσεις και με αυτό το τρόπαιο επιβεβαιώνουν στους εαυτούς τους τις δυνατότητές τους. Συνεχίζουμε και στοχεύουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά”, υποστήριξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης.

“Καταφέραμε να σηκώσουμε την πρώτη μας κούπα μετά από πάρα πολύ καιρό, κάτι που έχει πολύ μεγάλη αξία, γιατί το χρυσό αυτό μετάλλιο ήρθε στην πρώτη διοργάνωση του Europa Cup, κάτι που από μόνο του θα μείνει στην ιστορία.», συμπλήρωσε η αρχηγός της Εθνικής Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Από την πλευρά της το μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ και έφορος της Εθνικής ομάδας, Βάσω Αρβανιτοπούλου, υποστήριξε: “Ήρθε αυτή η τόσο μεγάλη διάκριση και όλοι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και το κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί σε όλη την ομάδα. Ήταν συγκινητική η προσπάθεια των κοριτσιών και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια”.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA