Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 24/10 οι πρώτες Ημερίδες Κολύμβησης Χειμερινού κύκλου, με εντυπωσιακές επιδόσεις, Πανελλήνια Ρεκόρ και πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα σε 7 Κολυμβητήρια της χώρας!

Ο 16χρονος κολυμβητής του Άρη Θεσσαλονίκης, Απόστολος Σίσκος, σημείωσε Πανελλήνιο Ρεκόρ (Παίδων – 25άρας) με επίδοση 25.43 καταρρίπτοντας την αντίστοιχη προηγούμενη του Νίκου Σοφιανίδη (25.54) από τις 17 Οκτωβρίου του 2014 στη Λεμεσό.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων στα κολυμβητήρια που είχε αγώνες την Κυριακή μπορείτε να δείτε ως εξής: Για τη Νέα Σμύρνη, για σωματεία της Αττικής, ΕΔΩ. Για τη Νίκαια (επίσης για σωματεία Αττικής) ΕΔΩ. Για τη Θεσσαλονίκη,για τα σωματεία της Κεντροδυτικής Μακεδονίας, στο Εθνικό κολυμβητήριο, αναλυτικά ΕΔΩ. Και για τον Άγ. Νικόλαο (περιφέρεια Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου) ΕΔΩ.

Από το Σάββατο αποτελέσματα: Για τη Λάρισα(Εθνικό κολυμβητήριο) στην περιφέρεια Θεσσαλίας, δείτε τα ΕΔΩ. Για τα Γιάννενα (Εθνικό κολυμβητήριο) στην περιφέρεια Ηπείρου & Ιονίων νήσων, δείτε τα ΕΔΩ. Για την Πάτρα («Αντώνης Πεπανός») στην περιφέρεια Πελοποννήσου, δείτε τα ΕΔΩ.

Πηγή στατιστικών και φωτογραφιών: koe.org.gr

Facebook Comments