Από το Χαλάνδρι στη Θεσσαλονίκη “μετακόμισε” η ταλαντούχα φουνταριστός Εβελίνα Γιαμπασάκου που τη νέα αγωνιστική σεζόν θα φορέσει το σκουφάκι του ΠΑΟΚ, με το δικέφαλο του Βορρά να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Εβελίνα Γιαμπασάκου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένη στις 29/11/2002, η Εβελίνα Γιαμπασάκου αγωνίζεται ως φουνταριστός και έχει ύψος 164cm.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο πόλο από τον Ιωνικό το 2014, και στη συνέχεια ακολούθησε μία τριετία στον ΟΣΦΠ (2015-18). Στην τριετία αυτή αγωνίστηκε στα πρώτα της ηλικιακά πρωταθλήματα, συλλέγοντας πολύτιμες συμμετοχές και εμπειρίες.

Στις δύο επόμενες σεζόν (2018-2020) αγωνίστηκε στο ΝΟ Βουλιαγμένης, ενώ επόμενος σταθμός της καριέρας της ήταν ο ΑΝΟ Γλυφάδας.

Στον ΑΝΟΓ πραγματοποίησε τις πρώτες της συμμετοχές στην Α1, παίζοντας σε υψηλό επίπεδο σε μικρή ηλικία, κάτι το οποίο την βοήθησε να βελτιωθεί ιδιαίτερα, προσθέτοντας ακόμα περισσότερες εμπειρίες.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο (2022-23) αγωνίστηκε με το σκουφάκι του Νηρέα Χαλανδρίου, στον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές ατομικές εμφανίσεις.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Εβελίνα Γιαμπασάκου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αποτελέσω μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ. Θα αγωνιστώ για την επίτευξη των στόχων της φετινής σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Συλλόγου, και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, για το γεγονός ότι μου προσφέρουν τη δυνατότητα να συνεισφέρω σε αυτή. Εύχομαι μία επιτυχημένη σεζόν!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Εβελίνα!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ