Μια ανάσα από την απόκτηση του Απόστολου Παπαστάμου βρίσκεται το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού, με τον Χανιώτη να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους», σε μια κορυφαία μεταγραφή που αναμένεται άμεσα να ανακοινωθεί επίσημα, σύμφωνα με πληροφορίες του Aquafeed24.

Στα 20 του, ο Παπαστάμος έχει ήδη πετύχει σημαντικές διακρίσεις. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στα 400μ. μικτή ατομική στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του 2019, πετυχαίνοντας και νέο παγκόσμιο ρεκόρ με χρόνο 4:11:93. Παράλληλα, διακρίθηκε και στα 200μ. της μικτής ατομικής, κατακτώντας το Χάλκινο Μετάλλιο. Το καλοκαίρι βίωσε ανεπανάληπτες στιγμές με την πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και αποτελεί μια σπουδαία ελπίδα για διάκριση για την Ελλάδα για το Παρίσι το 2024!

Η εν λόγω μεταγραφή έρχεται και ως… ρελάνς στην αντίστοιχα μεγάλη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, ο οποίος προ ημερών έντυσε στα πράσινα την κορυφαία, Άννα Ντουντουνάκη.

«Βόμβα» Παναθηναϊκού με Ντουντουνάκη!

Ο Ολυμπιακός των 62 τίτλων Πανελληνίων πρωταθλημάτων, ενισχύεται ακόμη περισσότερο και προσθέτει στις τάξεις του έναν φέρελπι κολυμβητή, που ήδη έχει δείξει τι είναι ικανός να πετύχει, ενώ το σημαντικό στη μεταγραφή είναι ότι έρχεται με «ελευθέρας» από τον ΝΟ Χανίων. Επομένως, Παπαστάμος το «ερυθρόλευκο» μέλλον για τα επόμενα πολλά χρόνια…