Υπέγραψε την ενεργειακή αναβάθμιση στο Ναύπλιο ο Υφυπουργός Αθλητισμού!

by Aquafeed 24

Την προγραμματική σύμβασή για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου Ναυπλίου μεταξύ του Δήμου Ναυπλιέων και του Υπουργείου Αθλητισμού υπέγραψαν σήμερα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται και η δημοπράτηση του έργου που θα επιμηκύνει την ετήσια λειτουργία του κολυμβητηρίου.

Η ολοκλήρωσή του έργου, τόνισε ο Δημαρχος Ναυπλιέων, θα προσφέρει πολλά περιβαλλοντικά, οικονομικά αλλά και κοινωνικά οφέλη όπως εξοικονόμηση ενέργειας, μείωση της εκπομπής ρύπων, μείωση του ενεργειακού κόστους, μείωση του κόστους λειτουργίας του κολυμβητηρίου, βιώσιμη λειτουργία της συγκεκριμένης αθλητικής εγκατάστασης προς όφελος των πολιτών».

Υιοθετώντας εναλλακτικούς και περιβαλλοντικά ορθούς τρόπους θέρμανσης για το κολυμβητήριο εξασφαλίζεται η λειτουργία του καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

Συγχρόνως η αδιάλειπτη και απρόσκοπτη λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων, και μάλιστα ολυμπιακών προδιαγραφών όπως είναι το κολυμβητήριο, όχι μόνο συνεχίζουν τη μεγάλη αθλητική παράδοση της πόλης μας αλλά συγχρόνως αποτελούν το εφαλτήριο περαιτέρω οικονομικής ανάπτυξης και συνεισφέρουν στην υλοποίηση του οράματός μας για την καθιέρωση του Ναυπλίου ως κορυφαίου αθλητικού προορισμού».

Πηγή: palabourtzi.gr

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA