Ενδιαφέρον από Ελλάδα για τη θρυλική, Ρόουι Γουέμπστερ!

by Aquafeed 24

Στην πρώτη του χρονιά στην Α1 γυναικών, ο Ηλυσιακός δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία και πρόσφατα ενισχύθηκε με την Κουτίνιο, η οποία αγωνίζεται ήδη για το σύνολο του Γιώργου Τσόκα.

Οι άνθρωποι του Ηλυσιακού δεν μένουν εκεί και αναζητούν παίκτρια για να βοηθήσει την ομάδα προς το φινάλε της σεζόν και κυρίως εκεί που θα κριθεί η παραμονή: Στη διαδικασία των Πλέι Άουτ.

Η υπόθεση της Ιζαμπέλα Τσιαπίνι δεν τελεσφόρησε για την ομάδα των Ιλισίων, για προσωπικούς λόγους της Ιταλοβραζιλιάνας αθλήτριας, καθώς δεν μπορεί να αφήσει την πατρίδα της, όμως σενάρια κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ηλυσιακού για μια σπουδαία παίκτρια, με τεράστια πορεία στην παγκόσμια υδατοσφαίριση.

Συγκεκριμένα, η νεοφώτιστη ομάδα του Γιώργου Τσόκα φέρεται να έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τη θρυλική Ρόουι Γουέμπστερ, την αρχηγό της εθνικής Αυστραλίας στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η Γουέμπστερ είναι ασημένια Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο το 2012, δεξιόχειρας και έχει γεννηθεί το 1987. Μετά το Τόκιο, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την Εθνική Αυστραλίας, έχοντας πάρει μέρος σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το 2008 και για μόλις πέντε μήνες, η Γουέμπστερ είχε παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ την προηγούμενη δεκαετία είχε, σχεδόν κάθε καλοκαίρι, πρόταση από την Ελλάδα και πολλές φορές το όνομά της είχε συνδεθεί με τη Βουλιαγμένη.

Φυσικά, αυτή τη στιγμή, μόνο ως σενάριο γνωρίζουμε τη συγκεκριμένη είδηση, ωστόσο μια αθλήτρια με τις περγαμηνές της Γουέμπστερ θα αποτελούσε έξτρα… αναβάθμιση για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για τον σύλλογο του Ηλυσιακού, όπου τα νεαρά και ταλαντούχα κορίτσια της ομάδας θα δουν μια τέτοιου βεληνεκούς αθλήτρια να κολυμπάει μαζί τους, έστω για σύντομο χρονικό διάστημα. Over 300 συμμετοχές με την εθνική Αυστραλίας είναι αυτές…  Το #AQF24 θα σας ενημερώσει, σε περίπτωση που η υπόθεση έχει θετική έκβαση για την ομάδα του Ηλυσιακού.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA