Ένα φανταστικό 2ο οκτάλεπτο οδήγησε τον ΝΟ Χίου στο 2×2 κόντρα στον Υδραϊκό!

by Aquafeed 24

Τελευταίος αγώνας της ημέρας Παρασκευής για το τουρνουά ανδρών του ΣΕΔΥ, με τον Ναυτικό Όμιλο Χίου του Γιώργου Ντόσκα να φθάνει στο 2×2, καθώς επικράτησε 12-9 του Υδραϊκού στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη μπήκε καλύτερα στον αγώνα, ωστόσο στο 2ο οκτάλεπτο οι Χιώτες με ένα εκπληκτικό επιμέρους 1-7 έγειραν καθοριστικά υπέρ τους την πλάστιγγα και παρά την προσπάθεια του Υδραϊκού να μειώσει σε απόσταση αναπνοής, πήραν το θετικό αποτέλεσμα.

Έτσι, η Χίος που ξεκίνησε την Παρασκευή τις υποχρεώσεις της μετρά το 2χ2, ενώ ο ανανεωμένος Υδραϊκός δεν έχει ακόμη συγκομιδή. Πρώτοι σκόρερ του αγώνα ήταν οι Παναγιώτης Μπερτόλης και Νίκος Κοντονής για τον Υδραϊκό με τρία έκαστος.

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-7, 4-2, 2-2.

Υδραϊκός ΝΟ (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Λαλαμπέκης, Παπαδημητρίου, Παπαβασιλείου, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος 1, Δημακόπουλος 1, Ζώρζος, Κοντονής 3, Μπερτόλης 3, Μητράκης, Μακαντάνης, Μουρατίδης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Γιαννάρας, Μιμίδης, Παπάς Α. 1, Αμπαζής, Χαλατζιάν 2, Καρακάσης 1, Κανδιόγλου 2, Τζώρτζης 1, Μαρουλάς, Χατζηστεφάνου 2, Βέκκος 2, Γαβαλάς 1, Καραβάς.

Διαιτητές: Διαμιανάκης – Σπανούδης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA