Ένα ενδιαφέρον ταλέντο από την εθνική Αυστραλίας στον Εθνικό Πειραιά!

by Aquafeed 24

Νέα μεταγραφική κίνηση με ενδιαφέρον από τον Εθνικό Πειραιά, καθώς ο Κυπελλούχος Ευρώπης φέρνει στην Ελλάδα τη νεαρή διεθνή από την Αυστραλία, Σαρλίζ Άντριους.

Η Άντριους από το 2022 είναι βασικό μέλος της εθνικής Αυστραλίας γυναικών και αγωνίστηκε στο 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, ενώ είναι ικανή να παίξει σε όλες τις θέσεις. Η Σαρλίζ Άντριους, για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στην Ευρώπη και αποτελεί τη 2η ξένη παίκτρια της ομάδας του Στέφανου Λέανδρου μετά τη Μαρία Μπορίσοβα.

Σύντομα, η 21χρονη δεξιόχειρας θα έρθει στην Ελλάδα για να τεθεί στη διάθεση του Στέφανου Λέανδρου, ενώ προς επίρρωσιν των παραπάνω και για να γνωρίσουμε καλύτερα τη νέα αθλήτρια του Εθνικού Πειραιά, παραθέτουμε το συμπέρασμα που έχει βγάλει για εκείνη η κορυφαία Αυστραλή αθλήτρια όλων των εποχών, Μπρόνγουεν Νοξ, η οποία έχει δηλώσει ότι η Σαρλίζ Άντριους είναι μια παίκτρια από… το μέλλον του σπορ και έχει εξαιρετική αίσθηση του παιχνιδιού και προσφέρει τα μέγιστα στην άμυνα.

Η ανακοίνωση στο ethnikoswaterpolo.gr:

Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της αθλήτριας, Σαρλίζ Άντριους, η οποία θα φορέσει το σκουφάκι του Κυπελλούχου Ευρώπης την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Σαρλίζ Άντριους έχει καταγωγή από την Αυστραλία, γεννήθηκε το 2001 και αποτελεί ένα από τα κορυφαία πρότζεκτ της υδατοσφαίρισης στη χώρα της, καθώς μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας, να μαρκάρει στα 2μ., αλλά και να τοποθετηθεί ως 2η φουνταριστός.

Η εξέλιξη της έρχεται φυσιολογικά βάσει του ταλέντου της και πλέον είναι βασικό μέλος της εθνικής γυναικών της Αυστραλίας, με μεγαλύτερη στιγμή της τη συμμετοχή της στο 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, όπου οι «Aussie Stingers» κατέκτησαν την 6η θέση. Με τις μικρές εθνικές ομάδας της χώρας της έχει αναδειχθεί MVP τόσο στο Youth World Championships (Σερβία, 2018), όσο και στο Junior World Championships (Πορτογαλία, 2019), ενώ το ντεμπούτο της με τη «μεγάλη» ομάδα έγινε το 2022 στο World League Intercontinental Cup στο Περού, όπου κατέκτησε το χρυσό!

Σύντομα, η 21χρονη δεξιόχειρας θα έρθει στην Ελλάδα για να τεθεί στη διάθεση του Στέφανου Λέανδρου, ενώ προς επίρρωσιν των παραπάνω και για να γνωρίσουμε καλύτερα τη νέα αθλήτρια του Εθνικού Πειραιά, παραθέτουμε το συμπέρασμα που έχει βγάλει για εκείνη η κορυφαία Αυστραλή αθλήτρια όλων των εποχών και πρώην «κυανόλευκη», Μπρόνγουεν Νοξ, η οποία έχει δηλώσει ότι η Σαρλίζ Άντριους είναι μια παίκτρια από… το μέλλον του σπορ και έχει εξαιρετική αίσθηση του παιχνιδιού και προσφέρει τα μέγιστα στην άμυνα.

Σαρλίζ, καλωσόρισες στον Εθνικό Πειραιά! 

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA