Αριάδνη Καραμπέτσου στο #AQF24: «Η Εθνική Νεανίδων με αγκάλιασε»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Μετά την τεράστια επιτυχία της Εθνικής Κορασίδων (Κ16) στην Λάρισα και το απόλυτο… “sold out” του 1ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος από την τοπική κοινωνία και τους φίλους του υγρού στίβου στην Θεσσαλία, η Ελληνίδα MVP της διοργάνωσης – Αριάδνη Καραμπέτσου μίλησε στο #Aquafeed24, τόσο για το κλείσιμο αυτής της απαιτητικής θερινής σεζόν, όσο και για την ευκαιρία που της δόθηκε στην 13άδα της Εθνικής Νεανίδων και Κορασίδων.

Η 16χρονη αριστερόχειρας του Εθνικού Πειραιά, κατέκτησε όχι ένα… αλλά δύο Ασημένια Παγκόσμια μετάλλια, σε ισάριθμες συμμετοχές της στα αντίστοιχα πρωταθλήματα (Κ16 & Κ18), ενώ σημείωσε και πλήθος εντυπωσιακών τερμάτων στην διοργάνωση της Λάρισας, όπου και διατέλεσε αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος!

Η Αριάδνη Καραμπέτσου στο #Aquafeed24: 

«Φέτος είχα την τιμή και τη χαρά να συμπεριληφθώ σε δυο εθνικές ομάδες – στην Κορασίδων Κ16 αλλά και στην Νεανίδων Κ18 – όπου και στις δυο αυτές κατηγορίες κατακτήσαμε τη δεύτερη θέση στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα.
Θεωρώ ότι η Εθνική ομάδα αυτή τη χρόνια με αγκάλιασε και με έκανε μέλος της πολύ γρήγορα στη κατηγορία των Κ18 όπου μου έδωσε μια ώθηση και αυτοπεποίθηση για το παγκόσμιο κορασίδων που ακολουθούσε.
Μετά από ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, φέτος μου δόθηκε η ευκαιρία να πάρω μέρος και νιώθω ιδιαίτερη περηφάνια γι’ αυτό.

Σχετικά με τα συναισθήματα μου, για να είμαι ειλικρινής δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί. Το σίγουρο είναι ότι η χαρά μας είναι τεράστια καθώς νιώθουμε ότι οι κόποι μας ανταμείφθηκαν μετά από ένα μεγάλο διάστημα προετοιμασίας».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA