Έμπρακτη αλληλεγγύη από τα κορίτσια του ΑΝΟΓ στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας!

by Aquafeed 24

Πράξη αλληλεγγύης από τη γυναικεία ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας στήριξης των σεισμόπληκτων συμπολιτών μας στην Ελασσόνα, από τον Δήμο Γλυφάδας.

Στις δύσκολες ώρες που βιώνουν οι συμπολίτες μας στην Ελασσόνα ανταποκρίθηκε ο Δήμος Γλυφάδας, ο οποίος κάλεσε τους κατοίκους της πόλης και όχι μόνον, να μαζέψουν τρόφιμα και είδη ανάγκης με σκοπό να διατεθούν στους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας.

Την ώρα της πρωινής προπόνησης, οι αθλήτριες του γυναικείου τμήματος, με πρωτοβουλία της αρχηγού, Τίνας Κοντογιάννη, βοήθησαν τους εργαζομένους του Δήμου να κουβαλήσουν τεράστιο όγκο αγαθών που βρισκόταν ακριβώς απέναντι από τις εγκαταστάσεις του ΑΝΟΓ, στο Παλαιό Δημαρχείο.

Τα κορίτσια της Γλυφάδας έχουν έντονη κοινωνική δράση, σε συνεργασία με τον Δήμο της περιοχής, καθώς τον περασμένο Οκτώβριο είχε πραγματοποιηθεί σχετική πρωτοβουλία για να συγκεντρωθούν τρόφιμα που θα ενίσχυαν τις κοινωνικές δομές της πόλης.

Ο ΑΝΟΓ αναμφίβολα είναι δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και αποτελεί πρεσβευτή της Γλυφάδας, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

  • Το Aquafeed24 είναι πάντα εδώ, με ξεκάθαρα προοδευτική στάση στα πράγματα, για να προβάλει αντίστοιχες πράξεις όλων των συλλόγων και να στέκεται αρωγός σε όλους όσοι προτάσσουν το κοινωνικό τους αίσθημα. Η αλληλεγγύη είναι η μέγιστη αρετή. Συγχαρητήρια στον ΑΝΟΓ!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA