Εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο που γνωρίζει τι σημαίνει Α.Ο.Π.Φ!

by Aquafeed 24

Υπεύθυνος των ακαδημιών υδατοσφαίρισης του Π.Φαλήρου είναι και επίσημα ο Γιώργος Σκανδάλης, με τη διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει τις καινούργιες αρμοδιότητες του νεαρού προπονητή.

Παράλληλα, ο Σκανδάλης θα έχει ρόλο πρώτου προπονητή στην εφηβική ομάδα του ΑΟΠΦ.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του τμήματος υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φαλήρου ανακοινώνει οτι ο νέος προπονητής των Εφήβων θα είναι ο Γιώργος Σκανδάλης, ο οποίος πέραν των αρμοδιοτήτων του ως προπονητής καθίσταται (και) υπεύθυνος όλων των τμημάτων υποδομών του Α.Ο.Π.Φαλήρου.

*(αναφορικά)
< Οι συζητήσεις έγιναν μετά το πλαίσιο του τελικού των εφήβων όταν η διοίκηση του τμήματος είχε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί του μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Νίκου Βενετόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοικούντες κατέληξαν στον πρόσωπο του Γιώργου Σκανδάλη κυρίως λόγω του εξαίρετου χαρακτήρα, του ήθους του και των εμπειριών του σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Ήταν εξ αρχής στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων μετά το τέλος της προηγούμενης αθλητικής σεζόν αφού οδήγησε -για πολλά χρόνια- όλες τις ομάδες των Παίδων του Α.Ο.Π.Φ. σε υψηλές θέσεις πανελληνίων πρωταθλημάτων δείχνοντας ιδιαίτερα μεγάλο ενθουσιασμό να οδηγήσει (και) το εφηβικό τμήμα του Φαλήρου σε υψηλότερους στόχους. >

Η διοίκηση του τμήματος υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ. του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο του έργο.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA