Τις βαλίτσες της για Αυστραλία αρχίζει να ετοιμάζει η Τζούλια Έμολο, καθώς η διεθνής Ιταλίδα αθλήτρια του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει με προορισμό το Περθ, με την εθνική ομάδα γυναικών της χώρας της.

Από τις 21 έως τις 31 Ιανοιυαρίου η «Σετερόσα» θα κάνει κοινή προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια με την εθνική Αυστραλίας του Σάκη Κεχαγιά, κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα του Φάμπιο Κόντι ενόψει της πρώτης φάσης του Europa Cup, όπου η Ιταλία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα, με τους αγώνες να διεξάγονται στην πόλη του Βόλου από 1-4 Φεβρουαρίου.

Αμέσως μετά λοιπόν τον δεύτερο προκριματικό γύρο της Ευρωλίγκας, από 19-21 Ιανουαρίου, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται στον Πειραιά την Πάντοβα, την Ουραλότσκα και τη Μεσίνα, η Έμολο θα αναχωρήσει άμεσα για την Αυστραλία, ευρισκόμενη σε non stop περίοδο αγώνων και προπονήσεων.

Οι παίκτριες που κάλεσε Φάμπιο Κόντι:

Agnese Cocchiere (Bogliasco Bene), Giulia Gorlero (Cosenza), Agnese D’Amico (Messina), Rosaria Aiello, Roberta Bianconi, Arianna Garibotti, Valeria Palmieri (L’Ekipe Orizzonte), Giulia Emmolo (Olympiacos), Sara Dario, Elisa Queirolo (Plebiscito Padova), Silvia Avegno, Arianna Gragnolati, Federica Lavi (Rapallo), Giuditta Galardi, Domitilla Picozzi, Chiara Tabani (SIS Roma).