Τη νέα του επαγγελματική στέγη βρήκε όπως όλα δείχνουν ο Τάσος Πυρπυρής, καθώς ο νεαρός τεχνικός θα μετακομίσει για πρώτη φορά εκτός συνόρων, προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της ελβετικής ομάδας Carouge.

Η Carouge έχει έδρα τη Γενεύη που είναι η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Ελβετίας, ενώ η ομάδα αγωνίζεται στην Α1 ανδρών της χώρας και πέρυσι κατέλαβε την 6η θέση.

Με τον Πυρπυρή στο τιμόνι η Carouge θα επιδιώξει να μπει στην τετράδα του πρωταθλήματος που είναι ο μεγάλος στόχος, με τον σύλλογο να διαθέτει ήδη αρκετά καλές ακαδημίες, οι οποίες με την έλευση του Έλληνα προπονητή θα οργανωθούν κι άλλο, αφού εκτός από προπονητής της ανδρικής ομάδας θα είναι επίσης επικεφαλής των ακαδημιών.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για δύο χρόνια, αρχικά, ενώ αποτελεί ένα project με προοπτικές για τον Τάσο Πυρπυρή ύστερα από εννέα έτη προπονητικής στην Ελλάδα, καθώς η Carouge είναι ένας οργανωμένος σύλλογος που θέλει να επενδύσει στο άθλημα και είχε την επιθυμία να φέρει τον Έλληνα τεχνικό στην Ελβετία, κάτι το οποίο εν τέλει πέτυχε.

 

 

Facebook Comments