Η κλήρωση των Εθνικών ομάδων για τους Μεσογειακούς!

by Aquafeed 24

Πραγματοποιήθηκε στην Ταραγόνα της Ισπανίας στις 9 Μαΐου η κλήρωση των ομαδικών αθλημάτων όσον αφορά τους Μεσογειακούς Αγώνες που θα φιλοξενηθούν εκεί το καλοκαίρι από τις 22 Ιουνίου ως την 1η Ιουλίου.

Στην κλήρωση φυσικά και οι Εθνικές ομάδες της Ελλάδας, η οποία σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση θα αγωνιστεί κανονικά με την Εθνική ανδρών και την Εθνική γυναικών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας αμφοτέρων για το Πανευρωπαϊκό στη Βαρκελώνη.

Η «γαλανόλευκη» του Θοδωρή Βλάχου κληρώθηκε στον ίδιο Όμιλο ως επικεφαλής με την Ιταλία, την ανεβασμένη Ισπανία και την Τουρκία, ενώ στον έτερο όμιλο βρίσκονται η Σερβία, το Μαυροβούνιο, η Γαλλία και η Πορτογαλία.

Οι Ελληνίδες του Γιώργου Μορφέση θα είναι στον Α’ Όμιλο με αντίπαλο τη διοργανώτρια Ισπανία και την αδύναμη Πορτογαλία, ενώ στον Β΄Όμιλο ξεχωρίζει η παρουσία της Ιταλίας, η οποία συμπληρώνεται από τη Γαλλία και την Τουρκία.

Και για τις δύο Εθνικές οι κληρώσεις είναι φαινομενικά καλές και υπάρχουν εμπόδια που μπορούν να ξεπεραστούν, στο δρόμο για ένα μετάλλιο, ωστόσο καμία εκτίμηση δεν μπορεί να γίνει, διότι αρκετές εθνικές ομάδες επιλέγουν να μην κατεβάζουν τις κανονικές τους ομάδες ανδρών ή γυναικών στους Μεσογειακούς, σύμφωνα με παλαιότερες εκδόσεις της διοργάνωσης, επομένως κάθε πρόβλεψη προς το παρόν θα είναι αβάσιμη.

Από την πλευρά της η Ελλάδα θα τιμήσει τη διοργάνωση, η οποία ήταν να γίνει πέρυσι αλλά αναβλήθηκε, με δύο Εθνικές ομάδες, οι οποίες θα αγωνιστούν με τα βασικά τους στελέχη, με φόντο μια διάκριση στο 33ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ακολουθεί.

Οι Όμιλοι

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA