Η διεθνής παίκτρια του Ολυμπιακού, Νικόλ Ελευθεριάδου, στο #Aquafeed24 για τη νίκη απέναντι στη Ντουναϊσβάρος για τη πρώτη φάση των προημιτελικών της LEN Euroleague.

Η περιφερειακός των Ερυθρολεύκων μίλησε για το δυνατό ξεκίνημα, τη διαφορά των γκολ, τη προσαρμογή του νέου προπονητή αλλά και το πως διαχειρίστηκαν τις απουσίες.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου αποκλειστικά στο #Aquafeed24

Συγχαρητήρια για τη νίκη, κάνατε μία πολύ δυνατή εκκίνηση, αυτό μετά άλλαξε, όμως παρά ταύτα πήρατε το αποτέλεσμα που θέλατε αλλά και τη διαφορά στα γκολ.

«Είναι μία πάρα πολύ ικανοποιητική διαφορά καθώς δυσκολέψαμε το έργο των αντιπάλων μας για το επόμενο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά, όμως με μία ομάδα όπως η Ντουναϊσβάρος είναι φυσιολογικά τα σκαμπανεβάσματα μέσα στο παιχνίδι. Ωστόσο κρατήσαμε τη συγκέντρωση μας, κοντρολάραμε το ρυθμό, και φέραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε ή ακόμα και καλύτερο από αυτό».

Πως κρίνεις την πρώτη εμφάνιση της ομάδας σε απαιτητικό παιχνίδι έχοντας στον πάγκο το νέο της προπονητή;

«Ήταν το πρώτο δύσκολο και απαιτητικό ματς, σίγουρα μπορούμε να προσαρμοστούμε πολύ καλύτερα, ωστόσο είμαστε πολύ ευχαριστημένες, όπως και ο προπονητής μας, Αλεξάνταρ Τσίριτς, στην προσαρμογή στις οδηγίες του».

Το παιχνίδι στην Ουγγαρία θα είναι αρκετά πιεστικό, το φοβόσαστε;

«Η αλήθεια είναι πως δε φοβόμαστε, διότι πέρα απ’ το ότι είμαστε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και το έχουμε αποδείξεις πολλές φορές, βρίσκουμε τις λύσεις και έχουμε την επιμονή και την υπομονή για αυτά τα παιχνίδια. Επίσης το να μας κερδίσουν με έξι γκολ είναι κάτι που καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια».

Σήμερα είχατε δύο πολύ σημαντικές απουσίες στην άμυνα (Τη Μαργαρίτα Πλευρίτου και τη Σοφία Τορνάρου), πώς το διαχειριστήκατε αυτό;

«Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένες από τον προπονητής μας για να παίξουμε όλες έστω μία άμυνα. Ελπίζω η Μαργαρίτα να είναι σύντομα καλά όπως και η Σοφία η Τορνάρου και όλα θα πάνε καλά για το επόμενο φάιναλ φορ»!