Ελένη Κοντογεώργου: «Έχω πάθει εγκεφαλικό, στόχος το Πανελλήνιο ρεκόρ»

Πανευτυχής η Ελένη Κοντογεώργου μετά την πρόκρισή της στα ημιτελικά των 200μ πρόσθιο.

by Μάνος Φυρογένης

Άλλη μια ελληνική πρόκριση, άλλη μια σπουδαία διάκριση. Η Ελένη Κοντογεώργου έπεσε στην 4η προκριματική σειρά των 200μ πρόσθιο και έχοντας 2:27.68 ατομικό ρεκόρ, ολοκλήρωσε τον αγώνα της σε 2:28.53 για να προκριθεί στα ημιτελικά με την 15η επίδοση.

Στη δεύτερή της παρουσία, η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού τα κατάφερε και τώρα βάζει… πλώρη για το Πανελλήνιο το απόγευμα στον ημιτελικό (19:19).

«Έχω πάθει εγκεφαλικό! Αισθάνομαι υπέροχα. Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος που πήγα για πρωί ήταν πολύ γρήγορος και δεν έχω κολυμπήσει ξανά τόσο γρήγορα πρωί. Επειδή η διπλανή μου είχε ταχύτερο χρόνο και έβλεπα ότι την περνάω, ένιωθα ότι πήγαινα λίγο πιο γρήγορα, αλλά εντάξει είμαι πολύ ικανοποιημένη και χαρούμενη που έχω και άλλη μία ευκαιρία να αγωνιστώ το απόγευμα.

Έχω δουλέψει για αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά όχι για αυτόν τον χρόνο. Θέλω έναν χρόνο πιο κάτω, δηλαδή στόχος μου είναι το πανελλήνιο ρεκόρ που είναι κοντά στο δικό μου ατομικό. Θα το παλέψω το απόγευμα. Το παγκόσμιο εξαρχής ήταν μία διοργάνωση όχι για να πω απλά πως ήρθα αλλά να δείξω ότι μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Ένιωθα καλά μέσα στο νερό, αν και κουράστηκα στα τελευταία μέτρα, όμως δεν μπήκα όπως στην Φουκουόκα με άγχος. Δεν σφίχτηκα και πίστεψα στον εαυτό μου περισσότερο. Το ψυχολογικό κομμάτι παίζει μεγάλο ρόλο σε μένα. Με έχει βοηθήσει και το πως τα πηγαίνει ολόκληρη η ομάδα στο παγκόσμιο. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και όλο το vibe μεταφέρεται. Ο ένας φωνάζει για τον άλλο, του δίνει την θετική του ενέργεια και δεν υπάρχει καθόλου αρνητικό κλίμα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA