Ο Υδραϊκός έγινε η πρώτη ομάδα που περνάει στα play off του πρωταθλήματος της Α1. Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη νίκησε τον Παναθηναϊκό με 13-9 στο Γουδή και συνδυαστικά με το 14-7 του προηγούμενου παιχνιδιού πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο Υδραϊκός μπήκε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι και έκανε 5-1 επιμέρους σκορ στην πρώτη περίοδο, ενώ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με 7-3 υπέρ των φιλοξενουμένων. Στο τρίτο οκτάλεπτο η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη άσκησε πίεση στον Υδραϊκό και μείωσε στα 2 γκολ ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να αναστρέψει την εις βάρος της κατάσταση.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Φώσκολος με 6 τέρματα ενώ για τον Παναθηναϊκό είχε 3 ο Καρακάσης.

Πλέον ο Υδραϊκός θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης με μειονέκτημα έδρας, ενώ ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τη Χίο.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 9-13

Οκτάλεπτα: 1-5, 2-2, 4-2, 2-4.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούρδης, Σιαμάς Χρ., Ξενάκης, Κουρλιάφτης, Καρακάσης 3, Σιαμάς Π., Πανταζόπουλος 1, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Βέκκος 2, Παπαβασιλείου 1, Κρατημένος, Δευτεραίος, Κουρούπης 1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Πρέκας, Αλμύρας, Μπλάνης 1, Γιάνκοβιτς 2, Φώσκολος 6, Άντζιτς, Χατζηγούλας 2, Αλβέρτης 2, Παρτσόγλου, Τζόκας, Βαλαβάνης.

Διαιτητές: Κυράνης Κ., Κατσώνης