Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην φάση των ομίλων του Euro Cup ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης επικρατώντας με επιθετικό ρεσιτάλ, 18-6, της ZVL 1886 κάνοντας έτσι πολύ σημαντικό βήμα τόσο για την πρόκριση όσο και για την πρωτιά του Γ’ Ομίλου της διοργάνωσης.

Μία από τις διακριθείσες σε ακόμα ένα παιχνίδι της ομάδας της Κικής Λιόση, ήταν η Είμι Ριτζ, η οποία αναδείχθηκε παράλληλα και πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης με πέντε τέρματα. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Γαλλία, επικοινωνήσαμε με την αθλήτρια της Βουλιαγμένης προκειμένου να μας εκφράσει τις σκέψεις της και τα συναισθήματα για το παιχνίδι που με τον ολλανδικό σύλλογο αλλά και για τη συνέχεια.

Η Έιμι Ριτζ στο #AQF24:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες για την καλή εμφάνιση που κάναμε σήμερα. Είχαμε παίξει με την ZVL ξανά στο πρώτο γύρο του Champions League και δεν είχαμε ικανοποιηθεί από το πως είχαμε παίξει τότε, για αυτό μπορούμε μόνο αυτοπεποίθηση να πάρουμε από την σημερινή μας νίκη.

Σίγουρα δεν κάναμε το τέλειο παιχνίδι, έχουμε πολλά να διορθώσουμε στο αυριανό παιχνίδι με την Σπαντάου και την Κυριακή απέναντι στη Λιλ. Στόχος μας είναι να βρεθούμε στην κορυφή του ομίλου και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Για να το κάνουμε αυτό πρέπει να παγιώσουμε την άμυνα μας και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί».