Την ετοιμότητας της Ουγγαρίας για το παιχνίδι με την Ελλάδα εξήρε σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση ο Γιώργος Μορφέσης, ο οποίος δεν παρέλειψε να πει ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των διεθνών αθλητριών.

Αναλυτικά:

«Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος ήταν καλά προετοιμασμένος και είχε αναλύσει το παιχνίδι μας πολύ καλά. Ξέραμε ότι θα έπρεπε να δουλέψουμε και δυστυχώς σε ορισμένες δύσκολες στιγμές δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε. Για δύο περιόδους το παιχνίδι πήγε όπως θέλαμε, είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση.

Στη συνέχεια, στο 3ο και 4ο χάσαμε τη συγκέντρωση μας στην επίθεση και τους αφήσαμε να σκοράρουν εύκολα γκολ. Η ουγγρική ομάδα εκμεταλλεύτηκε το παραπάνω, ενώ εμείς δεν το κάναμε. Δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι. Ωστόσο, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών. Μάλιστα στο τέλος μειώσαμε στα δύο γκολ. Θέλω να συγχαρώ επίσης την ομάδα της Ουγγαρίας».

Από πλευράς της, η Έλενα Ξενάκη δήλωσε: «Η ατμόσφαιρα ήταν όμορφη και είναι τιμή μας να παίζουμε σε αυτή την τεράστια, φανταστική πισίνα, μπροστά σε τόσο κόσμο. Παίκτης παραπάνω και παίκτης λιγότερο δεν ήταν καλοί για εμάς, αλλά παίξαμε με πάθος. Το επόμενο παιχνίδι με τη Ρωσία θα είναι δύσκολο».

Η Άλκηστη Αβραμίδου δήλωσε απογοητευμένη  από το αποτέλεσμα: «Προσωπικά αισθάνομαι απογοήτευση γιατί στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι. Ένιωσα μέσα στο νερό ότι η αντίπαλη ομάδα ήταν στα μέτρα μας. Μετά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και το πληρώσαμε. Γενικά δείξαμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο μισό του αγώνα».

Τέλος η Χριστίνα Κώτσια επισήμανε:
«Δείξαμε μαχητικότητα, τις κοιτάξαμε στα μάτια και σίγουρα αυτή η εμφάνιση τονώνει την αυτοπεποίθησή μας για τη συνέχεια. Παίξαμε η μία για την άλλη κι αυτό είναι σπουδαίο. Ηταν ωραίο ότι αγωνιστήκαμε σε μία πισίνα με πολύ κόσμο και θεωρώ ότι αυτό εμάς μας βοήθησε ενώ αντίθετα ένιωσα ότι άγχωσε τις Ουγγαρέζες. Δεν χάσαμε τίποτα σήμερα, ξέρουμε ότι το πιο κρίσιμο παιχνίδι είναι το χιαστί και κοιτάμε μπροστά».

Facebook Comments