Έγραψε ιστορία το Περιστέρι του Λούδη! Κέρδισε τη Βουλιαγμένη στο Λαιμό!

by Aquafeed 24

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΓΣ Περιστερίου 6-8

Τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του πέτυχε ο ΓΣ Περιστερίου καθώς επικράτησε 6-8 της δεύτερης της βαθμολογίας Βουλιαγμένης και μάλιστα στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Η συγκεκριμένη νίκη αποτελεί παράσημο στην προπονητική καριέρα του Κώστα Λούδη, ο οποίος πλήγωσε την πρώην ομάδα του με σκληρό τρόπο.

Η Βουλιαγμένη πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνισή της τα τελευταία χρόνια και τώρα ελπίζει σε στραβοπάτημα του Απόλλωνα για να μην πέσει από τη 2η θέση.

Οι Περιστεριώτες, με κορυφαίο τον τερματοφύλακά τους Στέλιο Δαλμάρα (που βρέθηκε σε μεγάλη μέρα), προηγήθηκαν στο σκορ από το ξεκίνημα, οι Βουλιαγμενιώτες ισοφάρισαν και πέρασαν μπροστά στο τέλος της τρίτης περιόδου (6-5), αλλά στο τελευταίο οκτάλεπτο οι Περιστεριώτες κυριάρχησαν και με γκολ των Κλήμου, Γκαρντιγιάν και Γερακούδη, αλλά και νέες σωτήριες επεμβάσεις του Δαλμάρα, πήραν τη σπουδαία νίκη με το τελικό 8-6.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 6-8

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-3, 3-0, 0-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αρτίν Ελμισιάν): Κουρούβανης Δ., Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 1, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Μπούχα, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 1, Σολανάκης 1, Χριστοφορίδης, Δήμου Π.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου 1, Γκαρντιγιάνς 2, Σπούνερ 1, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Παζαϊτης, Αγκόρτσας, Κλήμος 1, Φωκάς 1, Τσαγκάρης, Καζάκος, Αμπατζής.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Θωμάς

Αλυτάρχης (και παρατηρητής): Μιχάλης Σκαλοχωρίτης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA