Ο Απόλλωνας δεύτερος – Διπλό στη Γλυφάδα τα Χανιά

by Aquafeed 24

Ο Υδραικός πέρασε νικηφόρα από το Ρέστειο κολυμβητήριο, όπου επικράτησε του Παλαιού Φαλήρου με 8-4, στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης Ανδρών, τελευταίας του Α’ γύρου.

Έτσι η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη εδραιώνει τη θέση της στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και είναι πλέον μόνη 4η με 20 βαθμούς.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟΥΔΡΑΙΚΟΣ 48

Οκτάλεπτα: 2-0, 0-3, 0-4, 2-1.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Τεό Λοράντος): Κατσαγούνος Δ., Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας, Αλαφραγκής, Βιτέλλας 1, Τοράκης, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος, Αλεξόπουλος, Τρούλος 1, Ντε Σόουζα 1, Δήμου, Μητράκης, Κατσαγούνος Γ., Μαλανδράκης.

ΥΔΡΑΙΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης, Μιτελούδης, Κοκκινάκης 2, Πρέκας 1, Καλαργυρός, Μπλάνης 2, Χονδροκούκης 1, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος, Τσαχιλίδης 2, Ίρβινγκ, Μαντής, Ρουκάκης.

Δισιτητές: Μπουδραμής, Παιρακταρίδης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και ολοκληρώνει θριαμβευτικά το πρώτο του μισό.

Η ομάδα του Γιάννη Κατρουτζανάκη πέτυχε την όγδοη συνεχόμενη νίκη της και ένατη συνολικά στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 9-6 του ΠΑΟΚ, στο κολυμβητήριο Γουδή, στο ματς που έγινε κεκλεισμένων των θυρών (λόγω τιμωρίας των Απολλωνιστών) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Έτσι φτάνει στους 27 βαθμούς και ανεβαίνει στην 2η θέση της βαθμολογίας (έξι βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό), καθώς εκμεταλλεύτηκε και την ήττα του ΝΟ Βουλιαγμένης, τον οποίο άφησε πίσω του 3ο.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 0-1 και στη συνέχεια, όταν πήρε προβάδισμα ο Απόλλων, αντιστάθηκε γερά στο ματς στο Γουδή, ήταν κοντά στο σκορ, αλλά στο φινάλε υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου που έφτασε δίκαια στη νίκη, με κορυφαίους τους Ραμίρεζ, Μοσκόφ και Δερμιτζάκη, με τρία γκολ διαφoρά και το τελικό 9-6.

Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 25 λεπτών επειδή, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: “Πριν από τον αγώνα, φίλαθλοι του Απόλλωνα Σμύρνης ήταν συγκεντρωμένοι στην είσοδο του κολυμβητηρίου από την πλευρά της κερκίδας. Μετά από συννενόηση με την αστυνομία  και τον έφορο της ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης, οι φίλαθλοι διασκορπίστηκαν περιμετρικά και εκτός του κολυμβητηρίου”.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΟΚ 9-6

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 2-2, 2-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 2, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ 3, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γ. 1, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 3, Γραμματικός, Αλαμάνος, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 1, Κόχειλας 1, Κουλούρης, Παπαδομανωλάκης, Κεχαλάρης 1, Καρούντζος 1, Παυλίδης Χρ., Σολεϊμανιπάκ 1, Χαραλαμπόπουλος, Μουρατίδης 1, Μανθόπουλος, Τάτσης, Βοζίκης

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη που μπορεί να τον φέρει και στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας (ανάλογα με το αποτέλεσμα Απόλλων – ΠΑΟΚ στο Γουδή) πέτυχε ο ΝΟ Χανίων, που επικράτησε με 11-8 του ΑΝΟ Γλυφάδας στο κολυμβητήριο “Αντ. Δημητρόπουλος” της Γλυφάδας, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Οι Χανιώτες αιφνιδίασαν στο ξεκίνημα και προηγήθηκαν με 4-0. Οι Γλυφαδιώτες συνήλθαν και μείωσαν σε 6-5, στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου, αλλά η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα (που δεν ήταν στον πάγκο λόγω τιμωρίας), με κορυφαίο τον Μάριο Χατζηκυριακάκη (που πέτυχε 5 γκολ), κυριάρχησε στο υπόλοιπο του αγώνα και ολοκλήρωσε τη μεγάλη της επιτυχία.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 8-11

Οκτάλεπτα: 0-4, 4-2, 2-2, 2-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τρας 2, Περόπουλος, Κουτσιαλής, Μπραϊμης 2, Φωτόπουλος, Γιαννόπουλος, Αλβέρτης, Χατζηγούλας 1, Παπασηφάκης 1, Παπανικολάου Ν. 2, Γέμελος, Σαλτερής, Λεμπέσης, Χαλυβόπουλος Ιπ.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μανούσης Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Λειψάκης, Πετρόχειλος, Νάστραν, Χατζηκυριακάκης 5, Μπατάκης, Βουλγαράκης 3, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης 1, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Αποστολάκης, Μανιουδάκης.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA