Έγκριση προϋπολογισμού και εξηγήσεις Διαθεσόπουλου για πρωταθλήματα κολύμβησης!

by Aquafeed 24

Εγκρίθηκε ομόφωνα από την Γενική Συνέλευση της ΚΟΕ ο προϋπολογισμός του 2019.

Τα 73 σωματεία – μέλη της Ομοσπονδίας που παρέστησαν στην διαδικασία ενέκριναν την πρόταση του διοικητικού συμβουλίου για έναν προϋπολογισμό ύψους 4.244.000 €.

Αμέσως μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κύριος Δημήτρης Διαθεσόπουλος τόνισε:

«Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του 2019 σε μία μαζική Γενική Συνέλευση. Κατατέθηκε ένας προϋπολογισμός ανάλογος της περσινής χρονιάς. Ένας προϋπολογισμός με πολύ φειδώ και λογική στα πλαίσια των οικονομικών δεδομένων της εποχής. Είμαστε υποχρεωμένοι έως τις 31 Οκτωβρίου να καταθέσουμε το συγκεκριμένο προϋπολογισμό και περιμένουμε την αξιολόγησή του από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Τα τελευταία χρόνια η Πολιτεία δεν συνηθίζει να μας καλεί σε διάλογο πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της Πολιτείας».

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας αναφέρθηκε επίσης στο θέμα του τρόπου διεξαγωγής των πρωταθλημάτων κλασικής κολύμβησης που διαφοροποιείται σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

«Έγινε εκτενή αναφορά στο θέμα της αλλαγής του τρόπου διεξαγωγής των πρωταθλημάτων κολύμβησης. Είναι γνωστό ότι η Ομοσπονδία επιθυμεί τον διαχωρισμό των πρωταθλημάτων ανά κατηγορία, με στόχο να γίνουν ποιοτικοί αγώνες προς το συμφέρον των αγωνιζόμενων. Στόχος της ομοσπονδίας επίσης είναι να πραγματοποιηθούν περισσότεροι αγώνες στην περιφέρεια», κατέληξε ο κύριος Διαθεσόπουλος.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA