Στο ουγγρικό πρωτάθλημα με το σκουφάκι της Έγκερ θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο, εκτός απροόπτου, ο Άγγελος Βλαχόπουλος.

Ο διεθνής περιφερειακός άφησε πρόσφατα την Ποζίλιπο και την Ιταλία, με ομάδες του κορυφαίου επιπέδου, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους.

Εν τέλει, ο Έλληνας παίκτης αποφάσισε να μετακομίσει στην Ουγγαρία, στην κορυφαία λίγκα του κόσμου στην υδατοσφαίριση και να αγωνιστεί στο τοπ επίπεδο ξανά, όπως επιθυμούσε. 

Υπενθυμίζεται ότι και το περυσινό καλοκαίρι η Έγκερ βολιδοσκόπησε τον Βλαχόπουλο, ο οποίος προτίμησε τότε τη Νάπολι και την Ποζίλιπο, όμως φέτος όλα δείχνουν ότι θα γίνει κάτοικος της μεσαιωνικής πόλης της Βόρειας Ουγγαρίας, αφού τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά αυτή η ομάδα μπόρεσε να του προσφέρει όσα ήθελε.

Να σημειωθεί ότι οι μεταγραφές στο ουγγρικό πρωτάθλημα καθηλώνουν το κοινό της υδατοσφαίρισης, καθώς Έγκερ, Ζόλνοκ, Φερντσβάρος και Όρβοσι ρίχνουν πολλά χρήματα στο τραπέζι και θέλουν να δημιουργήσουν την Premier League του πόλο.

Εκεί, λοιπόν, θα βρίσκεται και ένας Έλληνας. Ο Άγγελος Βλαχόπουλος.