Το νέο πρωτάθλημα είναι προ των πυλών το ίδιο και το Τσάμπιονς Λιγκ για την Εγκέρ, που βλέπει όλα να της πηγαίνουν καλά την φετινή χρονιά, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα συμμετέχει στον προκριματικό όμιλο που βρίσκονταν η Γλυφάδα αλλά πήρε Wild Card.

Tην Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρώτη της Ουγγρικής ομάδας, παρουσία παλιών και νέων παικτών ανάμεσα τους και του δικού μας Άγγελου Βλαχόπουλου.

Στην αρχή τον λόγο πήρε ο τεχνικός του συλλόγου Norbert Dabrowski:

«Όνειρο μας είναι να πετύχουμε τους στόχους του φετινού έτους, μπορούμε να φανταστούμε ότι θα έχουμε ακόμα μια αξέχαστη σεζόν, Πρέπει να δουλέψουμε όλοι σκληρά για να το πετύχουμε αυτό, όλοι η πόλη είναι περήφανη για εμάς και θέλουμε να παραμείνουν».

Από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας Μπράνισλαβ Μιτρόβιτς σχολίασε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά θα είμαι και πάλι μαζί και θα ξεκινήσω τη σεζόν. Εκτός αυτού, είμαστε δεκαεπτά άτομα και αυτοί οι δεκαεπτά άνθρωποι δουλεύουν μαζί. Ως αρχηγός της ομάδας θα ήθελα να παρουσιάσω τους νέους μας παίκτες και να τους πούμε μερικά πράγματα για αυτούς. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την άφιξη του Marko Avramovics επειδή παίζαμε μαζί σχεδόν καθ ‘όλη τη ζωή μας. Ήμασταν δίπλα σε κάθε ηλικιακή ομάδα και μπορούμε να το κάνουμε ξανά σε επίπεδο συλλόγου. Ο Raszovics είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε μαζί μας και σίγουρα θα βοηθήσει πολύ. Όσον αφορά τον τρίτο νέο μας άνθρωπο, θα ήθελα να πω ότι όλοι έχουν δει τα τελευταία χρόνια ότι η ελληνική εθνική ομάδα είναι από τις καλύτερες. Ο Άγγελος Βλαχόπουλος αυτή την στιγμή βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες, και σίγουρα θα δώσει και αυτός τα πάντα προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Νίκη Βασιλείου