Έφτασε το Ακρόπολις: Άνοιξε η αυλαία, σε LIVE Streaming το σπουδαίο διεθνές μίτινγκ

Ξεκίνησε το διεθνές μίτινγκ "Acropolis Swim Open 2024" και μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τις προσπάθειες των αθλητών/τριών.

by Aquafeed 24

Η avant garde της ελληνικής κολύμβησης παρέα με σπουδαία ονόματα του εξωτερικού, βρίσκονται στην Αθήνα για το σπουδαίο διεθνές μίτινγκ “Acropolis Swim Open”, το οποίο διεξάγεται στο ΟΑΚΑ το τριήμερο 26-28 Απριλίου.

Η Ελλάδα και η πρωτεύουσά της συνεχίζει να συγκεντρώνει τα βλέμματα του παγκόσμιου υγρού στίβου πάνω της με λαμπερές διοργανώσεις. Το «Ακρόπολις» έρχεται σε συνέχεια της απόλυτα πετυχημένης στάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του World Aquatics και πάλι στο ΟΑΚΑ το περασμένο Φθινόπωρο.

Μεταξύ άλλων αποτελεί και μία ευκαιρία για την επίτευξη ορίου για όσους δεν έχουν κατορθώσει ακόμα να εξασφαλίσουν την πρόκριση για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού στο Παρίσι.

Περί τους 730 (!) Έλληνες και ξένοι κολυμβητές και κολυμβήτριες από 21 χώρες, έχουν δηλώσει συμμετοχή στο «Ακρόπολις» και υπόσχονται υψηλό συναγωνισμό και τον καλύτερό τους εαυτό. Η κλειστή πισίνα του ΟΑΚΑ άνοιξε επίσημα τις πύλες της το πρωί της Παρασκευής (26/4) για το σπουδαίο ραντεβού με τους προκριματικούς της πρώτης ημέρας.

Από την Εθνική ομάδα της Ελλάδας συμμετέχουν οι Απόστολος Χρήστου, Κρίστιαν Γκολομέεβ, Ανδρέας Βαζαίος, Άννα Ντουντουνάκη, Δημήτρης Μάρκος, Στέργιος Μπίλας, Απόστολος Παπαστάμος, Γιώργος Ασπουγαλής, Νόρα Δράκου, Απόστολος Σίσκος, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, Κωνσταντίνος Στάμου, Άλκης  Κυνηγάκης και πολλοί ακόμα.

Και από τους ξένους κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας κολύμβησης όπως οι Kylie Masse (Καναδάς), Thomas Ceccon (Ιταλία), Κira Toussaint (Ολλανδία), Mireia Belmonte (Ισπανία), Sara Curtis (Ιταλία), Michele Lamberti (Ιταλία), Thierry Bollin (Ελβετία), Emre Sakci (Τουρκία), έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Στους νικητές/τριες κάθε αγωνίσματος, αυτούς ή αυτές που θα αναδειχτούν καλύτεροι/ες στη διοργάνωση, σε όσους/ες ξεπεράσουν τον πήχη και σημειώσουν ρεκόρ, αλλά και σε αυτούς/τες που θα αναδειχτούν καλύτεροι προπονητές/τριες, θα μοιραστούν χρηματικά έπαθλα συνολικού ύψους 50 χιλιάδων ευρώ.

Τα αποτελέσματα ΕΔΩ και όλες οι πληροφορίες ΕΔΩ.

Η είσοδος για τους φίλους της κολύμβησης και του αθλητισμού είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η διοργάνωση καλύπτεται σε Live Streaming από το κανάλι της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Το πρόγραμμα του «Acropolis Swim Open 2024»:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/4:

100μ. ελεύθερο, 400μ. μικτή ατομική, 200μ. ύπτιο, 50μ. πεταλούδα, 100μ. πρόσθιο, 800μ. ελεύθερο (Α), 1.500μ. ελεύθερο (Γ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4:

200μ. ελεύθερο, 50μ. ύπτιο, 50μ. πρόσθιο, 100μ. πεταλούδα, 200μ. μικτή ατομική, 800μ. ελεύθερο (Γ), 1.500μ. ελεύθερο (Α)

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/4:

50μ. ελεύθερο, 200μ. πεταλούδα, 200μ. πρόσθιο, 400μ. ελεύθερο, 100μ. ύπτιο

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA