Το Παλαιό Φάληρο φιλοξένησε τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ανδρών σήμερα στις 18:00 στο Ρέστειο Κολυμβητήριο και επικράτησε με 12-3.

Το Παλαιό Φάληρο εκμεταλλεύτηκε τη δεδομένη ευκαιρία στο σημερινό αγώνα ώστε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Μετά από τέσσερεις συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη, η ομάδα του Νίκου Μαμούρη επικράτησε με 12-3 επί του ΟΦΗ ο οποίος μετράει την έκτη σε σειρά ήττα μην έχοντας συγκεντρώσει ούτε ένα βαθμό από την αρχή του πρωταθλήματος.

Δυναμικά ξεκίνησε η αναμέτρηση από το πρώτο οκτάλεπτο με δυο γκολ του ΑΟΠΦ. Στο ημίχρονο η διαφορά ήταν ήδη στα 5 γκολ υπέρ του ΑΟΠΦ, γεγονός που επέτρεψε στους γηπεδούχους να παίξουν σε λίγο πιο χαλαρούς ρυθμούς για τα δυο τελευταία οκτάλεπτα.  Ο ΟΦΗ δε φάνηκε ιδιαίτερα δυναμικός για να πάρει το παιχνίδι επάνω του και αυτό αποδεικνύεται και από το τελικό σκορ 12-3.


ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ – ΟΦΗ  12-3

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ (4-1), (3-1), (2-1), (3-0)

Σύνθεση

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής 1, Κουρλιάφτης 1, Θεοδωρόπουλος 1, Κάκαρης 3, Φυτάλης, Τσαχειλίδης 1, Τρούλος 1, Σπηλιωτόπουλος, Γαβαλάς Ι. 2, Κατσαγούνος, Λιαπάκης 1, Παζαΐτης.

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 1, Κόκκινος, Τσικβινίτζε 1, Βασιλάκης, Αλάτσης, Ζακχάια, Σιράπογλου, Λεονταράκης, Κλήμος, Γιγουρτάκης 1, Καλής, Καβουσάνος.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Α: ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Β: ΒΟΣΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ