Έδειξε μαχητικότητα αλλά λύγισε από την Μεντιτεράνι ο ΑΝΟ Γλυφάδας!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Τρόμαξε την Μεντιτεράνι η ομάδα του Ορέστη Σαλάχα!

Στον τελευταίο ευρωπαϊκό του αγώνα για φέτος, ο ΑΝΟ Γλυφάδας πάλεψε με την ισπανική Μεντιτεράνι, όμως γνώρισε την ήττα με 17-12, την Κυριακή 12/12, τερματίζοντας 4ος στον Όμιλο της Πάντοβα!

Τα κορίτσια του Ορέστη Σαλάχα αντιμετώπισαν ομολογουμένως πολλές αντιξοότητες αυτό το τριήμερο, οι οποίες επηρέασαν την συνολικότερη απόδοση και ψυχολογία της ομάδας. Η ταλαιπωρία του ταξιδιού και η κακή οργάνωση – διαχείριση της LEN κόστισαν σε πολλούς τομείς στον ΑΝΟΓ, ο οποίος παρόλα αυτά μπήκε με ψυχή στο σημερινό παιχνίδι παρά τον δεδομένο αποκλεισμό που επήλθε από τις δύο προηγούμενες ήττες.

Οι Γλυφαδιώτισσες βρισκόντουσαν μπροστά στο ημίχρονο, παρά το επιμέρους 4-2 εις βάρος τους στο 1ο οκτάλεπτο, ανατρέποντας το σκορ σε 8-7 για το πρώτο μισό του αγώνα! Ωστόσο, οι Ισπανίδες ξέσπασαν στο 3ο μέρος, με το επιμέρους 7-2 να αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την τελική τους νίκη… Τέλος, η αρχηγός του ΑΝΟ Γλυφάδας, Τίνα Κοντογιάννη, προσέφερε τα μέγιστα στο σκοράρισμα, σημειώνοντας 3 τέρματα, ενώ από 2 γκολ σημείωσαν και οι: Γρηγοροπούλου, Κούλχας, Γαλιατσάτου, Φουντωτού!

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 6-3, 2-7, 2-3

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ορέστης Σαλάχας): Γκανγκλ, Π. Νινού, Γκίλλα, Κανελλοπούλου, Γρηγοροπούλου 2 , Ε. Νινού 1 , Αντωνιάδη , Κολιτσοπούλου,Κούλχας 2, Γαλιατσάτου 2, Φουντωτού 2, Κοντογιάννη 3, Καρίτσα.

Μεντιτεράνι: Έσπαρ Λακέ 5, Λιζοτέ 4, Νταλμάσες Ζουρίτα 3, Γουλβς 3, Μουνιόθ, Κρέσπι

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA