Δουρέκα: «Ήρθαμε κοντά ως ομάδα στη Λάρισα»!

by Aquafeed 24

Μόνον οφέλη αποκόμισε από το ταξίδι της στη Λάρισα η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιώς, η οποία βρέθηκε στην πόλη της Θεσσαλίας το Σάββατο και την Κυριακή, 14-15 Απριλίου.

Ο Κώστας Βαμβακάρης συμπεριέλαβε όλες τις αθλήτριες στην αποστολή, προκειμένου η ομάδα να «δέσει» περισσότερο, αλλά και να δουλευτούν τα νέα στοιχεία που θέλει να εισαγάγει ο έμπειρος τεχνικός στον τρόπο παιχνιδιού του «Αυτοκράτορα».

Οι «κυανόλευκες» συνοδευόμενες από τον προπονητή, Κώστα Βαμβακάρη, τον βοηθό προπονητή, Ηλία Κατόπη και τον χρηματοδότη του τμήματος, Δημήτρη Κολοβό, έκαναν δύο κοινές προπονήσεις με τον ΝΟ Λάρισας του Βασίλη Κουνδουράκη και στη συνέχεια επέστρεψαν στη βάση τους.

Για τις εντυπώσεις από τη φιλοξενία του ΝΟΛ, αλλά και για τα επερχόμενα παιχνίδια για τα Play Off της Α1 γυναικών με τον ΝΟ Βουλιαγμένης μίλησε η τερματοφύλακας του Εθνικού Πειραιώς, Σταυρούλα Δουρέκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της διεθνούς παίκτριας:

«Παρόλο που μείναμε στη Λάρισα για μια ουσιαστικά ημέρα, η προετοιμασία αυτή μας έκανε μόνο καλό. Εάν πριν λέγαμε ότι είμαστε δεμένες, τώρα έχουμε έρθει ακόμη πιο κοντά ως ομάδα. Οι άνθρωποι της Λάρισας και τα κορίτσια ήταν πολύ φιλόξενοι μαζί μας.

Κάναμε δύο προπονήσεις διάρκειας 2,5 ωρών έκαστη, δουλέψαμε όλα μας τα συστήματα, καινούργια και παλιά, ενώ φαίνεται να μπαίνουν όλα σε μια σειρά, αγωνιστικά μιλώντας.

Σίγουρα μας χρειαζόταν αυτή η προετοιμασία μετά από το μεγάλο κενό στην Α1 γυναικών και τώρα είμαστε πάλι έτοιμες να επιστρέψουμε στην ενεργό δράση.

Στις 25/4 είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη για τα Πλέι Οφ και πιστεύω ότι έχουμε διορθώσει λάθη που κάναμε παλαιότερα. Θα εμφανιστούμε πολύ καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές κόντρα σε μια ομάδα με ιστορία και μεγάλη ποιότητα».

Photo credit: Manos Chaldaios / Ethnikos.org

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA