Με Δουδέση και Βελώνια η Ηλιούπολη στην Α2!

by Aquafeed 24

Τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα, καθώς και τις ανανεώσεις παικτών ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα της Ηλιούπολης, ενόψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.

Ανάμεσά τους ο Πέτρος Δουδέσης με μακρά θητεία στην Α1 και τελευταίο σταθμό το Καλαμάκι, καθώς και ο εν δυνάμει κυπελλούχος Ελλάδος, Γιάννης Βελώνιας.


Η ανακοίνωση:

Το έως τώρα δυναμικό της Ανδρικής μας ομάδας (εκκρεμούν προσθήκες ηλικιακών), που τίθεται στη διάθεση του προπονητή μας κ.Άκη Κακαρνάκη για την κατάληξη στους 21 που τελικώς θα δηλωθούν για την συμμετοχή μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία, για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, διαμορφώνεται (αλφαβητικώς) ως εξής:

Υποδομές-Ανανεώσεις
Γεωργιάδης Βασίλειος
Καρμάλης Ευάγγελος
Ξιάρχος Ανδρέας
Στυλιανάκης Εμμανουήλ
Κολυβάς Παναγιώτης
Κοντονής Αναστάσιος
Κοντονής Δημήτριος
Παλληκάρης Κωνσταντίνος
Σπυρόπουλος Ιωάννης
Χασάπης Φώτιος

Νέα Μέλη
Βελώνιας Ιωάννης, από ΝΟ Βουλιαγμένης
Γεωργάκης Ευάγγελος, Πύρρο Ιωαννίνων
Γκιουρτίδης Ανέστης, από ΝΟ Βουλιαγμένης
Γκόρτζιας Μάρκος, από ΠΑΟ
Δουδέσης Πέτρος, από ΝΟ Καλαμακίου
Ζηκάκης Νικόλαος, από ΑΝΟ Γλυφάδας
Μπενέας Ευάγγελος, από Ηλυσιακό
Σύρμας Εμμανουήλ, από ΑΝΟ Γλυφάδας
Φουστούχος Γεώργιος, από ΝΟ Βουλιαγμένης

Καλωσορίζουμε τόσο τα νέα μέλη, όσο και τα παλαιότερα μαζί με τους προερχόμενους από τις ακαδημίες της ομάδας μας και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, η οποία στο τέλος της.
  Επίσης, ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχίες στους αθλητές μας που αποχώρησαν για τους δικούς του λόγους ο καθένας:

Βυθούλκα Κωνσταντίνο
Λύκαρη Κωνσταντίνο
Λύκαρη Λουκά
Σαλτερή Ματθαίο

Τέλος ανακοινώνουμε την πολυτιμότερη μεταγραφή μας, κατόπιν εννέα μηνών διαπραγματεύσεων με τον πανευτυχή παππού Άκη Κακαρνάκη, έκλεισε για τις μελλοντικές μας ομάδες ο 3 ημερών εγγονός του. Να σας ζήσει Άκη, τις θερμότερες ευχές μας σε όλη την οικογένεια από όλους μας, παιδιά, αθλητές, προπονητές, διοίκηση, γονείς και όλους όσοι νιώθουν την ομάδα μας οικογένεια.

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA