Διπλό το Φάληρο- Ένσταση για όσα έγραψαν στο φύλλο αγώνος για Λοράντο!

by Aquafeed 24

Το Παλαιό Φάληρο νίκησε εύκολα τον ουραγό ΟΦΘ NEOTEX με 10-3, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών, το Σάββατο (23/3) το μεσημέρι στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο το σημαντικότερο γεγονός στην αναμέτρηση ήταν η κόκκινη που δέχθηκε ο Τεό Λοράντος στο τέταρτο οκτάλεπτο και όσα ακολούθησαν στη συνέχεια…

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: “1. Στο 6.59 πριν από τη λήξη του 4ου οκταλέπτου, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του ΑΟΠ Φαλήρου κύριος Λοράντος Θεόδωρος διότι, αφού διαμαρτυρόταν έντονα τη συγκεκριμένη στιγμή προς τον διαιτητή και κινούμενος μέχρι το κέντρο του αγωνιστικού χώρου, τον απείλησε λέγοντάς του: “τώρα θα δεις τι θα πάθεις”. 2. Μετά τη λήξη του αγώνα η ομάδα του ΑΟΠ Φαλήρου κατέθεσε ένσταση και το παράβολο των 150 ευρώ, τα οποία παρέλαβε ο αλυτάρχης του αγώνα”.

Στην ένστασή του το Π. Φάληρο θεωρεί ότι δεν ισχύουν τα ισχυριζόμενα από τους διαιτητές στο φύλλο αγώνα. Αναλυτικά η ένσταση των Φαληριωτών: “Ο λόγος της ενστάσεως έγκειται στο γεγονός ότι ο προπονητής της ομάδας μας Θεόδωρος Λοράντος, απεβλήθη στο 6.59 στο τέταρτο οκτάλεπτο για έντονη διαμαρτυρία και δεν συνάδει με την απειλή που αναγράφει το φύλλο αγώνα, που υποτίθεται ότι δέχθηκε ο κ. Κυράνης. Απεβλήθη χωρίς καμία προειδοποίηση ή κίτρινη κάρτα και αμφισβητούμε έντονα αυτήν την απόφαση και την αναγραφή αυτή στο εν λόγω φύλλο αγώνα. Ο Αντιπρόεδρος Βώσσος Διονύσιος”.

Αυτή ήταν και μια σημαντική νίκη για τους Φαληριώτες που τους απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τη ζώνη των πλέι άουτ.

ΟΦΘ NEOTEX – ΠΑΛΑIΟ ΦΑΛΗΡΟ 3-10

Οκτάλεπτα: 2-2, 0-2, 0-2, 1-4.

ΟΦΘ NEOTEX (Τέλης Κορίτσας): Σιορδίλης, Δανιήλ, Προσινικλής, Αληχανίδης Αβ. 2, Γιώρτσιος, Μπιτσάκης, Ζαρκαντζάς, Αληχανίδης Β., Δημητριάδης, Πισσίας, Αντιβαλίδης, Βαχαρέλης 1, Φοροτζίδης, Παπαμανωλιουδάκης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Τεό Λοράντος): Κατσαγούνος Δ., Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 3, Αλαφραγκής 1, Βιτέλλας, Τοράκης, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος 1, Αλεξίου, Τρούλος 3, Αθυμαρίτης, Δήμου, Μητράκης, Κατσαγούνος Γ., Μοσχοβέλης.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA