Θρίλερ με νικητή τον Υδραϊκό!

by Aquafeed 24

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, με πολύ δυνατά μαρκαρίσματα, ο Υδραϊκός άντεξε στην πίεση της έδρας του Εθνικού και κατάφερε να φύγει με το διπλό από τον Πειραιά, με σκορ 7-6, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή αγωνιστική του άνοδο.

Με όπλο τις άμυνες και τους δύο τερματοφύλακες κινήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες, ωστόσο εκεί που κρίθηκε το αποτέλεσμα ήταν η τελευταία περίοδος, όπου η ένταση κορυφώθηκε, με τους παίκτες να παλεύουν για να πάρουν καλύτερη θέση στον αγωνιστικό χώρο, στα όρια του μη επιτρεπτού.

Με τον Χάρη Χαραλαμπόπουλο να βρίσκει δύο φορές δίχτυα στο τέλος η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη, παρότι οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού επιχείρησαν την ανατροπή και έφτασαν πολύ κοντά μετά το γκολ του Μπεριστιάνου στα ίσα, ωστόσο ο Υδραϊκός με τον Φλέγκα πάντα παρών απέδρασε με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Με τρεις ποινές αποχώρησαν από την αναμέτρηση ο Μάριος Χατζηκυριακάκης του Υδραϊκού και ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας του Εθνικού, ενώ πέναλτι του Άγγελου Φώσκολου απέκρουσε ο Κωνσταντίνος Φλέγκας.

Με αυτή τη νίκη ο Υδραϊκός έφτασε τον Εθνικό στους 12 βαθμούς, ύστερα από επτά αγωνιστικές.


Εθνικός – Υδραϊκός 6-7


Οκτάλεπτα: 1-1, 0-2, 2-2, 3-2


1-0: Παπαδόγκωνας (Σουτ από την περιφέρεια)

1-1: Χατζηκυριακάκης (Σουτ από την περιφέρεια)

1-2: Τοράκης (Σουτ από την περιφέρεια)

1-3: Χαραλαμπόπουλος (Από το φουνταριστό)

2-3: Καρούντζος (Σε παίκτη παραπάνω)

3-3: Χονδροκούκης (Από την περιφέρεια)

3-4: Μιτελούδης (Σε παίκτη παραπάνω)

3-5: Χαραλαμπόπουλος (Σε παίκτη παραπάνω)

4-5: Κόχειλας (Από την περιφέρεια)

4-6: Χαραλαμπόπουλος (Στην κόντρα)

5-6: Καρούντζος (Σε παίκτη παραπάνω)

5-7: Χαραλαμπόπουλος (Από το φουνταριστό)

6-7: Μπεριστιάνος (Στα ίσα)

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: Αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα, στο 4.32 πριν από τη λήξη της δ’ περιόδου ο βοηθός προπονητή του Εθνικού Νίκος Βενετόπουλος για έντονη διαμαρτυρία και στο 3.36 πριν από το τέλος της δ’ περιόδου, επίσης με κόκκινη κάρτα, ο παίκτης με το Νο το 2 του Εθνικού Τζώρτζης, για διαμαρτυρία και επειδή έβρισε απευθυνόμενος στους διαιτητές με τη φράση “γ… το σπίτι σου”.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας Ν. 1, Χονδροκούκης 1, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας Π. 1, Καρούντζος 2, Φώσκολος, Μπεριστιάνος 1, Μερκούρης, Σκληρός, Μανθογιάννης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης 1, Στελάτος, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης 1, Μπλάνης, Βιτέλας, Αργυρόπουλος Κ., Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 4, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Κοτσάφτης, Ξενάκης.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Πολυχρονόπουλος

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA