Παρά το κουραστικό ταξίδι στην Κρήτη με πλοίο, ο Εθνικός κατάφερε να μπει με το δεξί στο νέο έτος, αφού επικράτησε 8-6 των Χανίων για την 11η αγωνιστική.

Οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού με συγκέντρωση εξ αρχής πήραν ένα βραχύ προβάδισμα, με πολύ καλή επίδοση αμυντικά, που τους επέτρεψε να κρατήσουν εν συνεχεία τη διαφορά και να κλείσουν τον πρώτο γύρο της Α1 ανδρών με ακόμη μια νίκη, φθάνοντας έτσι τους 21 βαθμούς.

Από την άλλη, η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα φάνηκε επηρεασμένη από τη διακοπή λόγω των εορτών, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε να «ξεμπουκώνει» μειώνοντας τη διαφορά λίγο, όχι όμως αρκετά για να απειλήσει τον Εθνικό, με τον ΝΟΧ να παραμένει στους 8 βαθμούς σε 11 αγώνες.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Γιώργος Κατσουλάκης με τέσσερα γκολ, ενώ για τους νικητές τρία πέτυχε ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας και δύο ο Άγγελος Φώσκολος.

 

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 6-8

Οκτάλεπτα: 0-3, 2-3, 2-0, 2-2.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Φλώρος Ανδ., Πολύζος, Παπαδόπουλος Τρ., Αγιωργούσης, Αποστολάκης, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 4, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης 1, Πωλογεώργης, Χάλαρης, Παπαμανωλιουδάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας Ν., Χονδροκούκης 1, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας 3, Καρούντζος 1, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος 1, Σκληρός, Πιτούλης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης.

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ανδρεάκος