Τα πρώτα δύο μετάλλια για την Εθνική μας ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης Νέων, ήλθαν με το καλημέρα της διοργάνωσης στην Κωνσταντινούπολη.

Αργυρός ήταν ο Κώστας Λιβογιάννης στα 100μ 2πλά πέδιλα με επίδοση 42.91, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Κώστας Τερζανίδης στα 400μ επιφάνεια με επίδοση 3.09.49.

Από εκεί και πέρα, τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αθλητών / τριών μας, ήταν:

100μ επιφάνεια (κ): 7η Ευαγγελία Ριτζάκη 42.12

100μ επιφάνεια (α): 6ος Νεκτάριος Τσιλικοχρυσός 37.74, 18ος Χρήστος Βαλαλάς 40.19

100μ 2πλά πέδιλα (α): 4ος Αριστείδης Κωνσταντινίδης 43.94

400μ επιφάνεια (κ): 5η Δέσποινα Ακριτίδου 3.25.84

400μ επιφάνεια (α): 6ος Κολιπετρής Βασίλης 3.11.20

4χ100μ 2πλά Πέδιλα: 9η Εθνική ομάδα (Κωνσταντινίδης, Στάμου, Θωμάκου, Λιβογιάννης) 3.14.09

Τα επίσημα αποτελέσματα της 1ης ημέρας των αγώνων στην Πόλη ΕΔΩ

Δηλώσεις

Οι δύο πρωταγωνιστές από ελληνικής πλευράς, έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις τους στην Ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

ΛΙΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, την Ομοσπονδία, το σύλλογο μου τον ΝΟΒΑ, καθώς επίσης την οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει. Το μετάλλιο αυτό αφιερώνεται στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής”

ΤΕΡΖΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ: “Ευχαριστώ τον προπονητή μου Άκη Λιάπη γιατί χωρίς αυτόν δεν θα ήμουνα στη θέση αυτή. Χρωστάω ακόμη ένα ευχαριστώ σε όσους στέκονται δίπλα μου. Το σύλλογο μου, τον Αργύρη Βασιλόπουλο, τους γονείς μου και φυσικά όλους τους γονείς της ομάδας μου που στηρίζουν την προσπάθεια μου. Πρέπει επίσης να πω ότι είμαι τυχερός που σαν αθλητής η ΚΟΕ, μου έδωσε τους καλύτερους ομοσπονδιακούς, οι οποίοι μου στάθηκαν από την πρώτη στιγμή που είμαι στην Εθνική ομάδα. Κύριε Αλέξανδρε Ξιάρχο, κύριε Γιάννη Καλαϊτζογλίδη, σας ευχαριστώ από την καρδιά μου.

Το μετάλλιο μου αφιερώνεται στον αδικοχαμένο συναθλητή μου Δημήτρη Παυλογιάννη”

ΠΗΓΗ: ΚΟΕ

Facebook Comments