Δήμου στο #AQF24 για Πανιώνιο: «Κατώτεροι των περιστάσεων, κάποια σφυρίγματα χάλασαν το ματς με Παναθηναϊκό»

Ο Κώστας Δήμου αφού παραδέχθηκε στο #AQF24 πως τα αποτελέσματα και τα προβλήματα έχουν αποσυντονίσει τον Πανιώνιο, στάθηκε στην επόμενη μέρα και τη βεβαιότητα πως η ομάδα του θα εμφανιστεί βελτιωμένη. Τι είπε για τη διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό;

by Μάνος Φυρογένης

Δεν έχει συνηθίσει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και αυτό έκανε και τώρα στις δηλώσεις του στο #AQF24. Ο Πανιώνιος δεν βρίσκεται και στο καλύτερο «φεγγάρι» του, τα διάφορα ζητήματα της τελευταίας στιγμής έχουν επηρεάσει τον «Ιστορικό» όσο κι αν κανένας δεν επιθυμεί να δικαιολογείται μέσα από αυτά. Πρώτος από όλους ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Δήμου.

Οι «κυαnέρυθροι» έφτασαν μία ανάσα μακριά από την 8άδα του LEN EuroCup για δεύτερη συναπτή σεζόν όμως η πρόκριση χάθηκε στο… νήμα στη Ρουμανία για να ακολουθήσει και δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό που διπλασίασε τις νίκες του με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Β’ αυτή φάση της Α1 πόλο ανδρών.

«Είχαμε δύο αποτελέσματα κακά. Το πρώτο στην Ευρώπη με το οποίο τεθήκαμε νοκ άουτ σε ένα στόχο που είχαμε θέσει και ο οποίος πιστεύω ότι ήταν στις δυνατότητές μας να περάσουμε, μπορούσαμε (σ.σ κόντρα στη Στεάου Βουκουρεστίου για τους «16» του  LEN EuroCup) όμως δεν τα καταφέραμε. Φανήκαμε κρίνοντας εκ των υστέρων, κατώτεροι των περιστάσεων. 

Yπάρχουν δικαιολογίες και θα μπορούσαμε να σταθούμε σε αυτές, να το ρίξουμε εκεί. Η απουσία του Ουκρόπινα που είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, είχαμε επίσης πάει στη Ρουμανία με τον Μοσκώφ ασθενή. Αλλά νομίζω ότι η ουσία είναι πως εμφανιστήκαμε ανέτοιμοι, χωρίς συγκέντρωση ίσως. Το ίδιο κάπως έγινε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πάλι είχαμε τα προβλήματά μας όμως δεν θέλω να μείνω εκεί. Θα σταθώ στη δική μας την παρουσία. Δεν δικαιολογήσαμε το βαθμό ετοιμότητας που θα έπρεπε να είμαστε. 

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα, συνεχίζουμε. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να βρούμε τα πατήματά μας και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο που έχουμε από εδώ και πέρα ώστε να διορθώσουμε όλα τα κακώς κείμενα των προηγούμενων αποτελεσμάτων. Θα εμφανιστούμε στη συνέχεια πολύ καλύτεροι.»

Ως προς τη διαιτησία και τις αποφάσεις των ρέφερι που εξόργισαν τόσο τον κόσμο της ομάδας όσο και τον έφορο του Πανιωνίου, κ. Μπουζάλα, ο οποίος αποβλήθηκε για έντονες διαμαρτυρίες όπως και γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, ο Κώστας Δήμου δεν στάθηκε εκεί για τα αίτια της ήττας ως συνήθως κάνει, σημειώνοντας παρόλα αυτά πως: «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να σχολιάζω τη διαιτησία, πολλά μπορούμε να πούμε αλλά είναι και αυτό το κομμάτι κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις. Το μόνο που μπορούμε να ελέγξουμε εμείς από την πλευρά μας είναι να φροντίσουμε η ομάδα μας να εμφανίζεται όσο το δυνατόν πιο έτοιμη σε κάθε αγώνα.

Δεν κρύβω πάντως πως στο συγκεκριμένο ματς με τον Παναθηναϊκό, ο αγώνας χάλασε κατά κάποιον τρόπο με μερικά σφυρίγματα. Όλοι οι προπονητές θεωρούν ότι έχουν αδικηθεί. Ως προς τον κόσμο μας όμως δεν θεωρώ ότι παρεκτράπηκε. Οι αντιδράσεις του ήταν εντός πλαισίου του αγώνα. Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα επί της ουσίας. Απλώς μας συμβαίνουν αρκετά γεγονότα στο παρά ένα όπως αποβολές χωρίς αντικατάσταση που μας ανάγκασαν να παίξουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι χωρίς έναν από τους βασικούς μας αθλητές, τον Μουρίκη. Είναι και το φορτωμένο πρόγραμμα, η πίεση για το αποτέλεσμα. Κάποια φτηνά λάθη υπό καθεστώς πίεσης και στρες όταν χάνουμε τη συγκέντρωσή μας αλλά η δική μας δουλειά είναι να μπορέσουμε να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά.»

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA