Ο ημιτελικός της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό είχε νικητές τους Ερυθρολεύκους, ωστόσο στην ΑΕΚ μόνο δυσαρεστημένοι δε θα πρέπει να είναι με την εμφάνιση της ομάδας. Και έτσι είναι πράγματι αφού οι κιτρινόμαυροι μπορεί να σκόραραν μόνο 3 γκολ ωστόσο κατάφεραν κρατήσουν τον Ολυμπιακό στα 6 τέρματα, χάρη στην καλή άμυνα και στην τρομερή εμφάνιση του τερματοφύλακα της Κωνσταντίνου Φλέγκα.

Για το παιχνίδι μας μίλησε ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Μάζης, ο οποίος μας εξήγησε τους λόγους για τους οποίους τους οποίους είναι ευχαριστημένος, αλλά και για τα όνειρα που έχει για την ομάδα μελλοντικά.

Ο Δημήτρης Μάζης στο #Aquafeed24:

«Από την αρχή του παιχνιδιού ξέραμε ότι παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δεν ξέρω αν άλλη ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει κρατήσει τον Ολυμπιακό στα έξι γκολ. Προφανώς έγινε γιατί υπήρξε μια εξαιρετική αμυντική λειτουργία και ένας εξαιρετικός Κωνσταντίνος Φλέγκας. Αυτό δεν μειώνει καθόλου την προσπάθεια των υπόλοιπων που τήρησαν απόλυτα αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Είμαι ευχαριστημένος και η ΑΕΚ έχει μόνο θετικά από αυτό το παιχνίδι. Όπως σου είπα και στη Συνέντευξη Τύπου όταν με ρώτησες, χρειαζόμαστε χρόνο και πολύ δουλειά για να φθάσουμε την ομάδα εκεί που ονειρευόμαστε. Σήμερα όμως βάλαμε ένα μικρό τουβλάκι στα θεμέλια που θέλουμε να χτίσουμε».

Facebook Comments