Δημήτρης Κολοβός: «Θα πανηγυρίσουμε στα κυανόλευκα – Όλοι μαζί να στηρίξουμε τον Εθνικό»!

by Aquafeed 24

Πυρετώδεις προετοιμασίες στον Πειραιά και μεγάλη ανυπομονησία για την οικογένεια του «Αυτοκράτορα»!

Μια ανάσα πριν την σπουδαία ευρωπαϊκή του βραδιά, ο «Αυτοκράτορας» μετρά πλέον αντίστροφα έως την κατάκτηση του 2ου LEN Trophy γυναικών στην ιστορία του συλλόγου! Τόσο οι συντελεστές της ομάδας των «κυανόλευκων» κοριτσιών, όσο και η οικογένεια του Εθνικού Πειραιά είναι έτοιμοι να υποδεχτούν την κορυφαία αυτή διασυλλογική διοργάνωση στο… «σπίτι» τους – στο «Π. Καπαγέρωφ», έχοντας σαφώς ένα αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα, το οποίο γεννά ήδη πανηγυρισμούς!

Ο υπεύθυνος του τμήματος υδατοσφαίρισης γυναικών του «Αυτοκράτορα», Δημήτρης Κολοβός, ο άνθρωπος που συνέβαλλε καθοριστικό στο να τεθούν γερά θεμέλια για την μακροπρόθεσμη ανάπτυξη αυτής της ομάδας, βλέπει το όραμα του σχεδόν να έχει υλοποιηθεί και συγκινημένος καλεί τους φιλάθλους του Εθνικού Πειραιά να στηρίξουν το ιστορικό ευρωπαϊκό φινάλε των κοριτσιών, με φόντο την κατάκτηση της 2ης ευρωπαϊκής κούπας!

Το κάλεσμα Δημήτρη Κολοβού στους φιλάθλους του Εθνικού Πειραιά:

«Αύριο, Τετάρτη 30/3, ξημερώνει μια ιστορική ημέρα για την αγαπημένη μας ομάδα. Το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης αγωνίζεται στον επαναληπτικό τελικό του LEN TROPHY στις 20:00, στην έδρα μας και είμαστε μια ανάσα από την κατάκτηση του δεύτερου ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία μας, μετά το 2010!

Καλώ τον κόσμο του Εθνικού Πειραιά να έρθει στο κολυμβητήριο, να στηρίξει την προσπάθεια μας και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος της βραδιάς θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, ντυμένοι στα «κυανόλευκα», την κατάκτηση του ευρωπαϊκού!

Δεν μπορώ να κρύψω τη συγκίνησή μου για όλα αυτά που ζούμε φέτος, καθώς δικαιώνεται η προσπάθεια που κάνω στο γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης τα τελευταία πέντε χρόνια. Τα καλύτερα, ωστόσο, είναι μπροστά μας!

Με δυνατή φωνή, ωθούμε τα κορίτσια μας, για να γράψουμε όλοι μαζί μια χρυσή σελίδα του Ομίλου και να θυμόμαστε αυτό το βράδυ για μια ζωή»!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA