Ο άνθρωπος που αναγέννησε τη γυναικεία υδατοσφαίριση του Εθνικού Πειραιά με αποκορύφωμα την κατάκτηση του LEN TROPHY το 2022, ο Δημήτρης Κολοβός, ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της ενασχόλησής του με την πρώτη αγωνιστική ομάδα των «κυανόλευκων», τονίζοντας ότι θα τηρήσει στο έπακρο όλες τις δεσμεύσεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του τμήματος, τονίζει ότι το βάρος θα πέσει πια στην «κυανόλευκη» ακαδημία, με στόχο να παράξει ο Εθνικός Πειραιά υψηλού επιπέδου αθλήτριες που στο μέλλον θα στελεχώσουν τη γυναικεία ομάδα, ενώ παράλληλα θα δώσει όλη του την ενέργεια στο να αποκτήσει ο Όμιλος το δικό του «σπίτι», το δικό του κολυμβητήριο.

Μέσα στην δήλωση του Δημήτρη Κολοβού, γίνεται λόγος για ένα «σύστημα το οποίο δεν τον θέλει στον χώρο», αφήνοντας αιχμές προς πολλές κατευθύνσεις.

Η ανακοίνωση στο ethnikoswaterpolo.gr: 

Ύστερα από πέντε χρόνια ιδρώτα και κόπων, προσωπικών και οικονομικών, θεωρώ ότι έκλεισε ο κύκλος μου στην πρώτη αγωνιστική ομάδα της γυνακείας υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιά, τονίζοντας ωστόσο ότι έχω εξασφαλίσει όλες τις δεσμεύσεις μου για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο και κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί για τις τύχες του τμήματος.

Ο φόρτος εργασίας μου ολοένα και αυξάνεται και οφείλω να είμαι συνεπής, όπως πράττω σε όλους τους τομείς της ζωής μου.

Παράλληλα, αυτά τα έτη αντιλήφθηκα σε βάθος ότι υπάρχει ένα σύστημα το οποίο δεν με θέλει στα πόδια του και έχω δεχθεί πόλεμο σε πολλά επίπεδα, ώστε να μην καταφέρω αυτό που ονειρεύομαι για τον αγαπημένο μου Όμιλο. Είναι προφανές ότι κάποιους τους ενοχλεί η παρουσία μου και δεν θέλουν ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να «ματώσουν» οικονομικά για τις ομάδες τους, κάτι που έχει άμεσο και θετικό αντίκτυπο στην υδατοσφαίριση γενικότερα, όπως έχει αποδειχθεί έμπρακτα…

Πέντε χρόνια τώρα, δεν είχα τη συμπαράσταση που θα έπρεπε, ωστόσο οφείλω να πω ότι αρκετοί άνθρωποι με τον δικό τους τρόπο στάθηκαν δίπλα μου και δεν τους ξεχνάω. Όπως είχα υποσχεθεί, αποχωρώ με τον Εθνικό Πειραιά να είναι Κυπελλούχος Ευρώπης και έχοντας εξασφαλίσει την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Δεν αφήνω καμία εκρεμμότητα στη γυναικεία ομάδα και ότι έχω αναλάβει θα το εκπληρώσω στο έπακρο.

Ο Εθνικός Πειραιά είναι η μεγάλη μου αγάπη, γεννήθηκα Εθνικός και αυτό θα είμαι μέχρι το τέλος. Ο Όμιλος θα συνεχίσει να υπάρχει και θα είμαι κοντά, με όποιο τρόπο μπορώ, κάτι που θέλω να το γνωρίζουν οι φίλαθλοι της ομάδας μας.

Πλέον, έχω αποφασίσει να ασχοληθώ με το πιο παραγωγικό κομμάτι και όχι άλλο με την πρώτη αγωνιστική ομάδα, έτσι ώστε να χτιστούν γερά θεμέλια και να μην ξοδεύονται στο μέλλον υπέρογκα ποσά. Μεγάλος στόχος είναι η στελέχωση της γυναικείας ομάδας από κορίτσια των ακαδημιών, τα οποία θα είναι Εθνικοί και το βάρος θα πέσει εκεί.

Ακόμη, θα δώσω όλη μου την ενέργεια από εδώ και στο εξής με όνειρο να αποκτήσει ο Εθνικός Πειραιά τον δικό του χώρο, το δικό του «σπίτι», εκεί όπου θα μπορέσουν να γεννηθούν τα επόμενα μεγάλα «κυανόλευκα» αστέρια του Ομίλου και της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ,

Δημήτρης Κολοβός

 

 

Facebook Comments