Την ικανοποίησή τους από την συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης 25άρας πισίνας της Κοπεγχάγης, εξέφρασαν σε δηλώσεις τους ο Κριστιάν Γκολομέεβ, ο Απόστολος Χρήστου αλλά και ο Απόστολος Παπαστάμος.

Οι Έλληνες αθλητές ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στην διοργάνωση με πολύ καλές κούρσες, αλλά και Πανελλήνια και ατομικά ρεκόρ.

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ αναφέρθηκε στο υπερατλαντικό ταξίδι του από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο του προκάλεσε κούραση, κάτι που όμως δεν του “στέρησε” τα 3 Πανελλήνια ρεκόρ που πέτυχε: “Κατάφερα να πετύχω τρία Πανελλήνια ρεκόρ και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τις κούρσες μου. Έφτασα στην Κοπεγχάγη μια ημέρα αργότερα και έπειτα από ένα υπερατλαντικό ταξίδι από την Αμερική, με αποτέλεσμα να είμαι πολύ κουρασμένος λόγω της διαφοράς ώρας, αλλά και του γεγονότος πως δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με πολύ δουλειά”.

Από την πλευρά του ο Απόστολος Χρήστου, υποστήριξε: “Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μου στο Ευρωπαίκό πρωτάθλημα. Σε κάθε κούρσα που κολυμπούσα έκανα ατομικό και ταυτόχρονα Πανελλήνιο ρεκόρ. Θεωρώ πως κολύμπησα γρήγορα σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Δυστυχώς στο 50άρι ύπτιο δεν κατάφερα να περάσω στο τελικό, όμως δεν στεναχωρήθηκα. Συνεχίζω με αμείωτους ρυθμούς την προσπάθειά μου για να βελτιώνομαι διαρκώς”.

Τέλος ο βενιαμίν της ελληνικής αποστολής, Απόστολος Παπαστάμος, σημείωσε: “Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου πραγματοποιώντας 4 ατομικά ρεκόρ. Πιστεύω πως οι εμπειρίες που αποκόμισα από αυτό το πρωτάθλημα θα αποτελέσουν σημαντικά εφόδια για το μέλλον”.