Δήλωσε «παρών» ο αρχηγός όταν τον χρειάστηκε η ομάδα του!

by Aquafeed 24

Εμφάνιση που συμπεριλαμβάνεται στις καλύτερες της καριέρας του πραγματοποίησε με αντίπαλο τον ΑΝΟΓ ο Κωνσταντίνος Φλέγκας.

Ο αρχηγός του Υδραϊκού δήλωσε «παρών» όταν η ομάδα του τον είχε περισσότερο ανάγκη και συνεισέφερε τα μέγιστα στο «διπλό» των παικτών του Δημήτρη Κραβαρίτη επί της Γλυφάδας το Σάββατο, με σκορ 6-5.

Σε απόλυτη ακολουθία με όσα είχα δηλώσει ο προπονητής του, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Υδραϊκός θα χρειαζόταν περίπου τρεις εβδομάδες για να βρει ρυθμό και έτσι έγινε, ενώ τώρα μπαίνει εκ νέου στη διεκδίκηση για την είσοδο στα πλέι οφ, ανεβάζοντας το επίπεδο στην Α1 κατηγορία, με δύο σερί νίκες.

Το Aquafeed24.com μίλησε με τον Κωνσταντίνο Φλέγκα, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται φυσικά στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας με την Ιταλία την επόμενη εβδομάδα.

«Πήγαμε καλά και προσωπικά το ίδιο. Ήμασταν καλοί και συγκεντρωμένοι από την αρχή σε άμυνα και επίθεση. Ο ένας κάλυπτε τυχόν λάθη του άλλου και δεν επιτρέψαμε στον ΑΝΟΓ να πετύχει εύκολα γκολ. Ακόμη και στο πιεστικό πρες της Γλυφάδας ανταποκριθήκαμε με πολύ καλή άμυνα. Στο τέλος αντέξαμε την πίεση του αγώνα και φύγαμε με το διπλό.

Βήμα-βήμα, η ομάδα δένει και γίνεται καλύτερη, αλλά πιστεύω θα είμαστε ακόμη πιο βελτιωμένοι στη συνέχεια».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA