Διευκρινιστική τοποθέτηση Δέτση για εκλογές της ΚΟΕ!

by Aquafeed 24

Σε διευκρινιστική δήλωση σχετικά με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου σχετικά με την υποψηφιότητα του στον συνδυασμό Διαθεσόπουλου προέβη ο πρόεδρος του ΑΟΠ Φαλήρου, Νίκος Δέτσης.

Ο πρόεδρος του Π.Φαλήρου επαναλαμβάνει ότι στηρίζει την νυν Διοίκηση της Ομοσπονδίας και αυτή είναι που στο τέλος θα επιλέξει το εάν θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της, καθώς υπάρχει μεγάλος (για να μην πούμε πολύ μεγάλος) αριθμός ονομάτων που διεκδικηθεί θέση στο ψηφοδέλτιο.

Η ανακοίνωση αυτούσια:

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΔΕΤΣΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ  Α.Ο.Π.Φ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ Κ.Ο.Ε.

Δεδομένου ότι η σχετική απόφαση του Δ.Σ, του Α.Ο.Π.Φ, επίσημης στήριξης του συνδυασμού της νυν διοίκησης της Κ.Ο.Ε, του Δ. Διαθεσόπουλου, δημοσιεύτηκε στο site του συλλόγου μας στις 24-7-2020 και αναδημοσιεύτηκε την ίδια μέρα σε πολλά μέσα ενημέρωσης ηλεκτρονικού τύπου (aquafeed24, κ.α) και προς αποφυγή παρερμηνειών και λανθασμένων εντυπώσεων, διευκρινίζεται ότι η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, που θα κατέλθει τελικά στις επερχόμενες εκλογές, στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε), αποτελεί και δείχνει την πρόθεση (και μόνο) να συμβάλλουμε περαιτέρω, στο ήδη πολύ σημαντικό έργο της σημερινής διοίκησης.

Η υποψηφιότητα μου τίθεται στην κρίση της παράταξης που θα κατέλθει τελικά στις επερχόμενες εκλογές και θα προκύψει μετά τις σχετικές προβλεπόμενες διαδικασίες επιλογών, όποτε αυτές δρομολογηθούν να γίνουν.

 

25.7.2020

Ο πρόεδρος του Δ.Σ

Νίκος Δέτσης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA