Ο Πέτρος Δεβερικός που υπήρξε συνιδρυτής των ακαδημιών γυναικών του Πανιωνίου και πρώτος προπονητής με πολλές επιτυχίες, θα είναι ο υπεύθυνος των Ακαδημιών πόλο της ΑΕΚ, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Αναλυτικά:

«Το τμήμα κολύμβησης-υδατοσφαίρισης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Πέτρο Δεβερικό, ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη της δημιουργίας τμημάτων υποδομών υδατοσφαίρισης και κολύμβησης όλων των ηλικιών ανδρών γυναικών. Ο Πέτρος Δεβερικός υπήρξε συνιδρυτής των ακαδημιών γυναικών του Πανιωνίου και πρώτος προπονητής με πολλές επιτυχίες και κυρίως την προσέλκυση πολλών παιδιών. Επίσης, διετέλεσε team manager της ανδρικής ομάδας του Πανιωνίου για 5 χρόνια. Υπήρξε αθλητής του ΑΝΟ Γλυφάδας με σημαντικές επιτυχίες στο εθνικό πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τα τμήματα υποδομής θα δημιουργηθούν αρχικά σε δυο κολυμβητήρια στον άξονα Νότιος και Βόρειος τομέας.

Οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής θα ξεκινήσουν τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου. Τα κολυμβητήρια θα ανακοινωθούν στις επόμενες ημέρες. Ο έφορος κ. Πάνος Μιχαλόπουλος δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Πέτρο Δεβερίκο. Ο Πέτρος έχει δείξει σημαντικό έργο μέχρι σήμερα σε τμήματα υποδομών και ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες. Αυτό ακριβώς μας ενδιαφέρει. Η προσέλκυση κοριτσιών και αγοριών μικρής ηλικίας στον υγρό στίβο με τα χρώματα του δικεφάλου. Ο Πέτρος έδειξε ξεκάθαρο ενδιαφέρον και αγάπη για το όραμα μας και είμαστε σίγουροι ότι θα το υλοποιήσει στο ακέραιο. Σύντομα θα ανακοινώσουμε και τα κολυμβητήρια στα οποία θα στεγαστούν αρχικά τα τμήματα υποδομών ώστε να είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τα παιδιά της ΑΕΚ στην υδατοσφαίριση και την κολύμβηση».